2777
2789
عنوان

هم از شوهرم ناراحتم هم دلم براش تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 68 پست
🤣🤣🤣🤣اگه بخوام برم بغلش میرم .مشکل اینجاس چون ازش ناراحتم نمیخوام بهش رو نشون بدم. حوصله‌شو ندارم ...

پس بگو صورتت رو بکن اونور منو بغل کن اعصابت رو ندارم

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس بگو صورتت رو بکن اونور منو بغل کن اعصابت رو ندارم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣باشه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
آره ازش ناراحتم ولی دلم بغلشو میخواد الانم کنارم خوابه

من جات بودم بیدارش میکردم

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

بذار یه رازی رو بهت بگم

اگه شوهرت ببینه که به یه ورتم نیست این قهر و زندگی و برنامه خودتو داری دیوونه ات می‌کشه

ما زنا باید احساساتمونو بذاریم کنار

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
آره ازش ناراحتم ولی دلم بغلشو میخواد الانم کنارم خوابه

اینجوری میگین آدم دلش شوخر میخواد🥲😂

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️