2777
2789
عنوان

هم از شوهرم ناراحتم هم دلم براش تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 68 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم به شدت وابستشم ۶ساله ازدواج کردم اولا قهر میکردم تا سه چهار روز ولی دیگه نمیتونم به محض قهر و بحث دلم براش تنگ میشه و به شدت دلم بغلشو میخاد امشبم بحثمون شدم کلی گریه کردم ولی تو بغلش😅

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
خدامنو ببخشه منوخیلی بختک میگیره تواینجورمواقع وانمود میکنم بختک افتاده روم شوهرم بیدارمیشه بغلم میک ...

واااای خدا از دست تو🤣🤣🤣🤣🤣🤣

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

خب گریه اش نمیاد 😂

ببین نرو رو اعصاب من

من کلی زحمت کشیدم این نقشه رو کشیدم

باااااااید گریه کنه

ندارم نمیتونم نمیشه

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

خدامنو ببخشه منوخیلی بختک میگیره تواینجورمواقع وانمود میکنم بختک افتاده روم شوهرم بیدارمیشه بغلم میک ...

ما تو عقدیم 

شبا به بهانه اینکه از تاریکی میترسم بیدارش میکنم نصفه شب ، انقدررررررر حال میده🤣

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

😂حالا من همین چند روز پیش بقدری ازش ناراحت بودم که با حرف خالی نشدم تحمل کردم تا شب موقع خواب خودمو زدم به خواب بعد من خیلی بدخوابم دست و پام تکون میدم شل کردم به دستم یه چک زدم سه متر پرید هوا بعد دوباره خودمو زدم‌به خواب با بدبختی جلو خودمو گرفتم نخندم بیچارم کنه

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

دو سه بار اولی که دعوا کردیم رفتم بغلش کردم هیچی نگفتم حتی وقتی اون مقصر بود

الان دیگه یاد گرفته هرچقدر دعوا جدی باشه میاد بغلم میکنه هیچی نمیگه تا ی نیم ساعت حتی شده خوابم ببره بغلش😂🥲

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥