2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 164658 بازدید | 749 پست

منم اصلا تو این فازا نبودم قبول نکردم اینقدر اصرار کرد نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزم شد که گفتم باشه

از حق نگذریم خودشو ادم خوبی نشون میداد یعنی محال بود فک کنی دروغ میگه. از اول صبح که بیدار میشد تا اخر شب که خستگی بیهوش میشد نشون میداد که به یادمه حالا با پیاما یا زنگای کوتاه بین کارش.هر آخر هفته هم چون هیچکدوممون کلاس نداشتیم میرفتیم بیرون محال بود هر وقت که منو ببینه گل یا کادو نیاره. یه شب داشتیم چت میکردیم گفت اینقدر رفیقام بم تیکه انداختن برا اینکه دهنشونو ببندم اسمتو از بیوم برداشتم منم گفتم اشکال نداره از نظرم چیز مهمی نبود اصلا.

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

حالا هر چی هم که تعریف کنی و بالا بری و پایین بیای طرف متاهله ، بهش فکر هم نکن و بلاکش کن ، والسلام

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گذشت و گذشت دیدم رفتاراش خیلی عوض شدن دیگه خبری از زنگ زدن  و پیامای وسط کار نبود شاید هر دو هفته یا سه هفته یه بار همو میدیدیم به روشم میاوردم اما میگف سرش شلوغه کارش زیاده اینا تا اینکه یه روز من عروسی دوستم دعوت بودم بهش گفتم که امروز عروسی عروستمه و اگه ان نشدم و جوابتو ندادم نگران نشو دیگه منم رفتم عروسی و اصلا به گوشیم نگا نکردم.

برگشتم خونه و با یه پیام بلند بالایی مواجه شدم که بخوام خلاصش کنم این میشد که تو خیلی خوبی و من لیاقتتو ندارم میتونی با یکی دیگه خوشبخت تر شی و من خیلی دوست دارم ولی مجبورم به قبول کردن یه ازدواج دیگه(هنوز که هنوزه برام عجیبه یه پسر رو مجبور به ازدواج کنن🤷🏻‍♀️) با کلی از این ایموجی های قلب شکسته و ناراحت👈🏻😔💔 

کاش اول می گفتی پیام ش چی بوده 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

و بلاک شده بودم چند ماه بعدشم فهمیدم که ازدواج کرده. بازم مثل بقیه بی قراری و اینا رو داشتم ولی سریع تمومش کردم و به خودم اومدم جوری که مرده و زندشم برام فرقی نداره. دیگه هم پیامی نداد تا به الان که با وجود زن پیام داده😑😑

و بلاک شده بودم چند ماه بعدشم فهمیدم که ازدواج کرده. بازم مثل بقیه بی قراری و اینا رو داشتم ولی سریع ...

خب حالا سریع بگو چی گفته بریم بخوابیم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

الان پیامشو میذارم صبر کنید کپی کنم چون نمیشه تو سایت عکس گذاشت

باش گذاشتی لایک کن 

پیامش👇🏻

سلام عزیزدل(اسم خودشو گفته) خوبی؟ کارات خوب پیش میره؟ نمیدونی چقدر دلم برات تنگ شده😔 الان که اکانتت برام اومد نتونستم جلوی خودم و بگیرم و پیام ندم چند روز پیش تو و یه دختری و تو بازار دیدم دلم میخواست بیام جلو باهات صحبت کنم ولی نشد چقدر زمان زود میگذره انگار همین دیروز بود که کنار هم بودیم و دلمون خوش بود خودت هم میدونی چقدر دوست داشتم و دارم اگه از کنارت رفتم برای خودت و آینده ی خودت بوده چون تو لیاقت بهترین ها رو داری درسته که من ازدواج کردم و یه زندگی تشکیل دادم ولی نمیتونم کسی رو به اندازه تو دوست داشته باشم