2777
2789
عنوان

کراشم‌م رو قضاوت کردم😂😂😂

117 بازدید | 15 پست

من رو یکی از مشتری های افق کوروش کراش زده بودم بعد پسره یه جوری بود شبیه این پسر بیکارا بعد رمز کارتش هم یه رمزی بود تاریخ تولد به خودش نمی‌خورد انگار تاریخ تولد باباش بود همش می‌گفتیم این پول نداره یا با کارت باباش میاد رفتارش هم یه جوری بود انگاری کم داشت😂حالا دیشب فهمیدم این مغازه داره بازاریه 🤦🏻😂 

اخییی بیخال بابا گور بابای کراش مراشا کراش و عشق اخرش نرسیدنه و اونی ک این وسط دهنش سرویس میشه دختر بدبخته👀

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂😂 باش. یکم کرم میریزم

مثلا چ کنی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نمد تو بگو😂

سیسی من ک بیل زن بودم باغچه خودمو بیل میزدم😂

تو گفتی کرم بریزم

اومدم یکم کرم ریزی یاد بگیرم😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چرا اونکع همرو بازی میده من چ فرقی با اون دخترا دارم مگه 🙃

نگاه گلم هر پسری اخر یک دختر رو برا خودش میخاد دیدم نمونه زیاد با بقیه بازیچه میگیره

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان