2777
2789
عنوان

بیاید لطفا دی ماهمو خراب کردم

289 بازدید | 62 پست

خواهشن نه سرزنشم کنید نه به سنم‌گیر بدید فک‌کنید منم بچتونم 

امتحانات دی ماهمو همرو خراب کردم مادربزرگم فوت شده شب یلدا اصلا تمرکز نداشتم این ۲۰‌روز همش به گریه گذشته 

الان میترسم نتونم رشته ای که میخوامو برم بنظرتون‌اگر خرداد رو خوب بدم میتونم برم تجربی؟

یا دی ماه مهمه🥲💔

خانوم پرستار آینده👩🏻‍⚕️📚🌱 محرمی نیست وگرنه که خبر بسیارست :)

اره میتونی 

تو تلاشتو بکن

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا تجربی نریدن برا آدمفک نکن تجربی خوبه هاااااصلا علاقه آدم به درس از بین میره

دقیقا همینه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بخدا تجربی نریدن برا آدمفک نکن تجربی خوبه هاااااصلا علاقه آدم به درس از بین میره

کاملا درست میگی

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

عزیزم من مثل خواهر بزرگترت. قشنگ باید بگی دی رو چجوری دادی. و اینکه خرداد از همش مهم تره خرداد خیلی تاثیر زیادی داره، همچنین هفتم هشتمت تاثیر کوچیک دارن. ولی اونا ی نمره ی کل بهت میدن یعنی وقتی خردادو بدی ی نمره کل با دی ماهت میگن، دی رو صرفا بالای ۱۰-۱۲ بدی، معدل قبولی تجربی ۱۲ عه... همه رشته ها همینن. اگه مجموع هفتم هشتم و نهمت بشه  بالای ۱۲-۱۳ اوکیی. دی چقد خراب شده دقیقا؟

واقعا همیشه میگم چرا فکر کردم نظری از هنرستان سر تره

اره بخدا 

من خودمو کشتم واسه تجربی 

الان ب معنای واقعی عین خر تو گل گیر کردم...

کاش میرفتم هنرستان

نسبت به انسانی رشته هاش بهتره وبازار کارش بهتره.. من رفتم انسانی چون ریاضیم مخم نمیکشید.. کاش میرفتم تجربی.. استاتر لابد علاقه داره که میپرسه

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
عزیزم من مثل خواهر بزرگترت. قشنگ باید بگی دی رو چجوری دادی. و اینکه خرداد از همش مهم تره خرداد خیلی ...

وای نگو خواهر من با معدل ۲۰ اومدم تجربی فیزیک میشم۱۰

با معدل ۱۲ بره تجربی که دیگه ههیییچ

ولی من دلم میخواد ادامه تفریح بدم:)

وای نگو خواهر من با معدل ۲۰ اومدم تجربی فیزیک میشم۱۰با معدل ۱۲ بره تجربی که دیگه ههیییچ

حرفت خیلی بد بود خیلی🙂

خانوم پرستار آینده👩🏻‍⚕️📚🌱 محرمی نیست وگرنه که خبر بسیارست :)

نسبت به انسانی رشته هاش بهتره وبازار کارش بهتره.. من رفتم انسانی چون ریاضیم مخم نمیکشید.. کاش میرفتم ...

ببین توام تجربی نخوندی که پشیمونی

تو راهو نرفتی پیشیمونی من راهو رفتم پشیمونم

ببین به خاطر خودش میگم خدا شاهده علاقه من به تجربی مث علاقم به پدرم بود ولی ذره ای علاقه نمونده برام

بعضی وقتا علاقه آدم خورد میشه....

ولی من دلم میخواد ادامه تفریح بدم:)