2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 182158 بازدید | 793 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میدونه بره بمیره بابا فقط برام عجیبه مردا چقدر حال بهم زنن

بهش پیام بده و بگو بسیار خوشبختی از رفتنش، چون شاید الان من جای همسر تو بودم و تو ظاهر یک فرد متعهد به زندگی رو بازی میکردی و در باطن اینطور نبود..

بگو بسیار خدارو شاکری که تو نصیبم نشدی، چون حتی عرضه نداشتی که برای من با خانواده یا هرچیزی که مانع ازدواج ما بود بجنگی چون مطمئنن در زندگی همراه و پشتیبانی نبودی...

این حرفها یا حرف دل خودت رو برن و نگذار ناگفته ایی به دلت بمونه.....و با جدیت امر کن که حق مزاحمت مجدد برات نداره...

دوست ناشناس من،  حرفهاتو بزن بهش نزار توی دلت بمونه و با قدرت بی بلاک کردن چتهاشو پاک کن و دلتو بسپار به حکمت خدا از اینکه چه خوب که نداری ش و قطعن خدا هدیه بهتری برات کنار گذاشته

خلاصه اینکه هیچوقت درگیر اونایی که رفتن نشین چون واقعا لیاقت در کنار شما بودن رو ندارن

اگه به کسی محبت کردین و صدتون رو در اختیارش گذاشتین اما اون به شما ضربه زد یا هرچی..

ماه ها و سال ها درگیر این نباشین که مگه من چیکار کردم.

و از این به بعد خودتونو اولویت خودتون بذارین

برای حال خوبتون تلاش کنین و بخاطر هیچکسی از هدفا و زندگیتون دست نکشین

شاید الان حالتون بد باشه ولی مطمئن باشین به زودی خوب میشین

آدمای بهتری سر راه زندگیت قرار میگیرن که بهت بفهمون ارزشت  خیلی بالاس

امیدوارم زندگیتون پر باشه از اتفاقای خوب و خنده های از ته دل

قدر_خودتو_بدون# 💛🦋

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

اونوقت این حق رو برای شوهرتونم متقابلا میدید؟!

نمیدانم تا حالا بهش فکر نکردم ولی جوری جواب بده که مشخص بشه راه برگشتی نیست ولی ادب میگه در هر صورت جواب دیگران باید داد

کاش تو اینجا بودی 💔

نمیدانم تا حالا بهش فکر نکردم ولی جوری جواب بده که مشخص بشه راه برگشتی نیست ولی ادب میگه در هر صورت ...

ولی من هر وقت به خودم حقی بدم از خودم میپرسم شوهرمم این حقو داره؟ 

چرا خودتو موظف میکنی  جواب هر کیو بدی؟ ادب اونه به کسی که ازش توقع وفا داری وفا کنی ...

ولی من هر وقت به خودم حقی بدم از خودم میپرسم شوهرمم این حقو داره؟ چرا خودتو موظف میکنی جواب هر کیو ...

تاپیک یکی به آخر من بخون متوجه میشی وضعیتم چجوری هست

کاش تو اینجا بودی 💔

تاپیک یکی به آخر من بخون متوجه میشی وضعیتم چجوری هست

خوندم وضعیت خاصی نداری ... شما دنبال موقعیت هایی نه خود ادمها ... فکر کن اونم دنبال موقعیت شما باشه با فرد قبلیش مقایسه کنه که مثلا اها به اون بقول شما اکس قبلیم یه ارث درشت رسید وای چه اشتباهی کردم خودمو اسیر این کردم.... یا مثلا شما بچه دار نشی اون بچه دوس داشته باشه بعد اکس قبلیش دوتا بچه بیاره اون حقو بهش میدی اگر شرایط اکس بقول شما قبلیش بهتر شد رهاتون کنه؟ یا حتی تو فکرش بگه چه اشتباهی کردم؟ اگر این حقو بهش میدی بله کارت درسته ...

نمیخوام شعار بدم من یروزی که با شوهرم اشنا شدم اون هیچی نداشت و بدهکار گوشه زندون بود و خانم صابقشم طلاق گرفته و مهرشو هم گذاشته بود رو کل بدهکاریای ایشون یه پرونده به چه کلفتی... برا نفقه پسرشم حقوق بابای اینو مسدود کرده بود همه گفتن اشتباهه با چنین کسی ازدواج کنی من ولی به وضعیت نگاه نکردم به دلم و به خود اون نگاه کردم تو سالمندان کار میکردم زخم بستر ده سانتی شستم که شما حتی نمیتونی نگاه کنی و... الانم زندگیم بد نیس و راضیم کاش دنبال وضعیت نباشی دنبال خود اون باش خارج از حواشی این عشق هرگز زوال پذیر نیست...

اسی من جای تو بودم

برای یه روزی باهاش قرار میزاشتم ک اوک بیا بریم بیرون

و یه جوریم با زنش هم هماهنگ میکردم

کاری میکردم همو ببینن یهو و جوری ک اصلا فکرشو نکنن

دوم اینکه،دیلیت اکانت نکن. دیلیت اکانت کنی هیچ مدرکی نداری حتی پیرینت

اکانتت رو نگه دار

از دونه دونه پیاما شات بگیر و بفرس ب زنش ببینه شوهر جونش دنبال جدیده

اسی من جای تو بودمبرای یه روزی باهاش قرار میزاشتم ک اوک بیا بریم بیرونو یه جوریم با زنش هم هماهنگ می ...

میدونی چیه؟ ترجیح میدم من عامل خراب شدن زندگیشون نباشم

بلاخره یه روز زنش میفهمه با چه ادمی زندگی میکنه

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»