2777
2789
عنوان

شوهرم دیوونه شده بیاین ترخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 3771 بازدید | 181 پست

مردا خیلی روی مادرشون حساسن...ومیتونی با تعریف وتمجید از مادرشون خودشون رو رام کنین...من همسرم فوق العاده مادرش رو دوس داره جونشم براش میده...ومن هیچوقت هیچی نمیگم حتی اگر گاهی چیزی درباره ی مادرش بگه طرفه مادرشا میگیرم ...کیف میکنه😁الیته ناگفته نمونه مادرشوهرم خیلی زنه خوبیه و چون شوهرم تند مزاج وعصبیه مادرشوهرم هوای منا خیلی داره ...منم شکوه و شکایتی ازهمسرم داشته باشم به مادرش میگم ایشونم دعواش میکنن و باهاش  حرف میزنن ....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون عصبی بوده شما هم هیزم ریختی پای اتیشش..ی عذر خواهی از دوستات میکردی میگفتی شوهرت درگیر ی مسئله ا ...

گفتم بخدا دوستام ناراحت شدن گفتن تو پاساژ همه نگامون کردن کاش شوهرت آرومتر میگفت یکم بخدا آب شدم

اون بنده خداها اونجا مغازه دارن ابرو دارن.ب۶ اصرار من جمع شده بودیم

ببین خواهرش اومده بود قبلش مغازم دوستم دید سلام نکرد روشو اونور کرد دوستم ناراحت شده بود بعد نیم ساع ...

عزیزدلم یه خانم باشخصیت هرگز ناسزا نمیگه مگه مرد کوچه بازاری هستیم که فحاشی کنیم شأن خانمانه ات رو حفظ کن و دیگه تحت هیچ شرایطی حرف بد نزن باز خوب مردی بوده که در مقابل این حرفهای زشت نزده ناکارت کنه وبخیر گذشته 

کلا رو دوستاتون خیلی حساسید ظاهرا

ببین خیلی بلند گفت تو پاساژ مغازه ها دیگم فهمیدن دوستام خجالت کشیدن بیشتر خودم خورد شدم.چون قبلش میگفتن ما نمی‌آیم بده .من بزور بودمشون یکیشون سنشم بالاست.حدقل حرمت اونو نگه میداشت

اول و دوم و سوم خیلی دهن پاره هستید دوتاتون که به هم اینطور فحش میدین . درنهایت شما اشتباه کردید که دوستاتون رو جمع کردین توی مغازه . کسب و کار و زندگیت رو از دوستات جدا کن 

ول کنا پیام نده رو دادی بهش هار شده بگو ریدم دهن مادرت که تورو پس انداخته فقط تربیتت نکرده

گل بود به سبزه آراسته شد.عزیزم یه راهی برای برگشت بذارید اصلا کی اجازه داده به خانواده همسر توهین کنید  نه شما حق دارید نه همسرتون. والا اگه به پدر مادرم فحش بدن جرشون میدم

نه دوستات ارزش بحث داشتن نه خواهر شوهرت زندگیتو بخاطر کسی خراب نکن عزیزم.با سیاست و آرامش که آروم بو ...

اره

ولی اون بخاطر خواهرش منو زد

خواهری کع خودشم همیشه ازش ناراحته و میگه معرفت نداره

اول و دوم و سوم خیلی دهن پاره هستید دوتاتون که به هم اینطور فحش میدین . درنهایت شما اشتباه کردید که ...

ببین اونام کاسبن ینی هروز تو مغازه یکی جمع میشیم

من اشتباه کردم

ولی حرفم این بود چرا آروم بعدا ب خودم نگفت 

میگفت منم دیگه نمیزاشتم جمع بشن

ارهولی اون بخاطر خواهرش منو زدخواهری کع خودشم همیشه ازش ناراحته و میگه معرفت نداره

ببین بعضی موقعه ها هر آدمی چه من باشم چه شما چه شوهر شما میدونیم کسی از خانواده بی معرفته بدرد نخوره ولی طاقت اینو نداریم کسی دیگه اینو بیان کنه امیدوارم فهمیده باشی چی میگم

ارهولی اون بخاطر خواهرش منو زدخواهری کع خودشم همیشه ازش ناراحته و میگه معرفت نداره

اگه سری بعد راجه ب خواهرش گل مندی کرد پیشت تو پشته خواهرشو بگیر بگو تو که داشتی منو میکشتی سرش

بد فحش دادی دختر ، لااقل از فحش های الکی استفاده میکردی نه اینکه خواهر و مادرش رو زیرخواب کنی ، این حرفها دیوونه اش کرده ، حق الناس تهمت زنا به دیگران هم افتاده گردنت

جهنم دوستات ناراحت شده بودن میتونستی بگی ببخشید بچه ها یه مشکلی براش پیش اومده عصبیه عذر میخوام ، همون رفیق تو رو صد بار به صلاح زندگیش میفروشه میذاره کنار

میذاشتی اوضاع که اروم شد حتی چند روز بعد تو یه حال خوب با لحن خوب و ناز بهش بگی حرف اون روزت به دوستا یا رفتار خواهرت منو اذیت کرد