چند روزیه خبرهایی درباره یک ویروس جدید شنیدم که میگن ممکنه همهگیر بشه. راستش، بعد از تجربه سخت کرونا، نگرانیهام دوباره زنده شده. 🤔 به نظرتون چقدر باید این خبرها رو جدی گرفت؟ چطور میتونیم خودمون رو برای چنین شرایطی آماده کنیم؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
والا دیشب یه نفر ایرانی که تو چین زندگی میکنه،رفته بود داخل بیمارستان فیلم گرفت.گفت اونجوریا که میگن نیست.زیاد بزرگش کردنو از این حرفا.من دیشب تو اینستا دیدم.خیلیا حتی ماسک هم نداشتن .حالا نمیدونم.میگفت ما اینجاییم و واقعیتو نشون میدیم
ماسک بزنین و دستاتونو بشورین فعلا از رفت امدهای گسترده دست بردارین مخصوصا اگه پیش سالمندان میرین حتما ماسک بزنید امروز توی مترو خیلیا ماسک زده بودن دوباره
ما در زمان کرونا خیلی مراعات می کردیم دوسال نه تنها کرونا نگرفتیم حتی سرما خوردگی و آنفولانزا هم نداشتیم.
در ضمن دکترا می گن هر چند سال یبار یه ویروس جدید پیدا میشه و همه گیر میشه سالهای قبل هم . آنفولانزای مرغی و خوکی و... ولی به هر حال با رعایت نکات بهداشتی میشه راحت سپری کرد
خیلیا بودن برای راحتی خودشون، کرونا رو سبک میگرفتن، چ همه خانواده رو هم عزادار کردن
بخدا که جدیه،جدی بگیرین....من ده روز پیش پسرخالمو بخاطر همین ویروس لعنتی از دست دادم،دو سه روز پیش تو یه تاپیکی همینو گفتم چند نفر ابله حمله کردن بهم که چرا ته دل مردمو خالی میکنی😐
🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
بخدا که جدیه،جدی بگیرین....من ده روز پیش پسرخالمو بخاطر همین ویروس لعنتی از دست دادم،دو سه روز پیش ت ...
سالم بود و فوت شد؟
خدا رحمتش کنه🥲
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
بله فکر کردیم یه سرماخوردگیه سادست دو سه روز تب داشتو سرفه و بدن درد بردیم دکتر سرم زد دارو داد دو روز بعد حالش خیلی بد شد بردیمش بیمارستان گفتن ریه هاش درگیر شده بردنش آی سی یو ۴ساعت بعد گفتن تسلیت میگیم فوت کرد عفونت کل بدنشو گرفته بود
🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
بله فکر کردیم یه سرماخوردگیه سادست دو سه روز تب داشتو سرفه و بدن درد بردیم دکتر سرم زد دارو داد دو ر ...
وای خدای من🥺
تسلیت میگم خدا رحمتشون کنه🖤
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚