2777
2789
عنوان

شوهرم دیوونه شده بیاین ترخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 3288 بازدید | 176 پست
خب تو دعوا کلا وقتی دعوا ربطی ب خانواده نداره نباید اونارو بکشی وسط

چون از خواهرش دفاع کرد گفتم چرا میاد تو مغاره ب دوستم سلام نمیکنه کارش زشته داد زد بتوچه اسم خواهرم نیار خوب کرده

الکی دفاع کرد بخاطرش سرم هوار کشید و تهدید کرد میزنم جلوی بچه

بعد اومد تو آشپزخونه زد تو صورتم چنتا 

منم آنقدر عصبی شدم ک اون لحظه دلم شکسته بود گفتم خواهر ج ندت. دوباره زدتم.  گفتم مادرتم هست پس

بعد رفت تو هال گفت بابات فلانه 

منم گفتم مادرتم همونکارست میخابه زیر همه

دیگه وحشی شد

هی میگفت بهم ج نده فلان مادر من پاکه.گفتم من نیستم نه.ب من میگی عیب نداره.

بعد رفتم تو اتاق پیش دخترم

اومدم بیرون پتو وردارم ب طرز وحشیانه ایی باز حمله کرد

بزرگترین اشتباه بحث و دعوا سر دوست و رفیق که یروزس بلاخره تمام میشه و اینکه کشیدن پای خانواده ها و توهین... بنظرم شما اول شروع کردی چرا به مادر و خواهرش فحش دادی!؟؟ مشکلتون رو بین خودتون حل کنید نه توهین بکسی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی جدی گفت طلاق هیچ وقت اینجوری نبوده واقعا بدش میاد ازم.حتی بهش،گفتم قرص خوردم گفت بدرک

دختر چرا انقدر ضعیفی میگی قرص خوردم بخدا قسم مردا از زنهای با اعتماد بنفس بالا خوششون میاد دعواس بین همه میشه منو شوهرم صدبار از طلاق حرف زدیم اما من هرگز نگفتم خودکشی میکنم اینجوری دفعه بعدی تو دعوا بدتر میکنه

بزرگترین اشتباه بحث و دعوا سر دوست و رفیق که یروزس بلاخره تمام میشه و اینکه کشیدن پای خانواده ها و ت ...

ببین خواهرش اومده بود قبلش مغازم دوستم دید سلام نکرد روشو اونور کرد دوستم ناراحت شده بود 

بعد نیم ساعتم که خودش،اومد اون حرکتو زد.من داشتم میگفتم خواهرت بی ادبی کردا چرا شماها اینجورین تو مردم احترام نمیزارین زشته بده کاراتون 

بعد یهو داد زد اسم خواهرم نیار.

منم دیدن دفاع الکی داره می کنه به فحش کشیدمشون

وای نه ترخدا

پای هیچ کس درمیون نیست ولی یکم فکرکن آیا ارزششو داشت که کار رو با دعوا و لجبازی به اینجا رسوندی درصورتیکه باید با سیاست عمل میکردی وبا آرامش ازش گله میکردی و تمام،، دیگه کشش نمی‌دادی چطور میتونید تا این حد پیش برید که به مادرا وبزرگترها توهین بشه شما باید کوتاه می اومدی عزیز دلم ،،حالا هم صبر کن تا خوب آروم بشید جواب نده بخش حتی باپیام آروم که شدید محترمانه باهاش صحبت کن حتی اگه اون بد حرف زد شما خودتو نگه دار تاحرمتهایی که بینتون مونده ازبین نره عزیزم

اون عصبی بوده شما هم هیزم ریختی پای اتیشش..

ی عذر خواهی از دوستات میکردی میگفتی شوهرت درگیر ی مسئله ایه  یکم بهم ریخته منظوری نداشته

تموم میشد میرفت 

فوش خواهر مادر میدید دیگه حرمتی نمیمونه که

پای هیچ کس درمیون نیست ولی یکم فکرکن آیا ارزششو داشت که کار رو با دعوا و لجبازی به اینجا رسوندی درصو ...

چی بگم خیلییی عصبی و حالش ازم بهم میخوره الان 

جوریه که نزدیکش بزم کتک میخورم 

حتی میترسم فردام بیاد بزنتم

من چند ساعته بخدا سایلنتم از ترس صدام درنیومد اون هنوز هی داره با خودش حرف میزنه فحشم میده

چون از خواهرش دفاع کرد گفتم چرا میاد تو مغاره ب دوستم سلام نمیکنه کارش زشته داد زد بتوچه اسم خواهرم ...

چه قد اعتماد به نفسم داری

خواهر و مادرشو با خاک یکسان کردی بعد انتظار داری بیاد بگه دست درد نکنه که میگی مادرم زیر همه میخوابه

عجب

تپش قلب گرفتم با خوندن اینا...

یه چند وقت سرد باش باهاش ببین چی میشه 

اگه برگشتین بهم دفعه های بعدی دعوا هارو کش نده تو کوتاه بیا بخاطر بچت که میترسه برو تو اتاق یا حیاط تا دعوا ادامه دار نشه

چرا بخاطر دوستات زندگیتو خراب کردی

بخاطر کارش قهر میکردی ناز میکردی خودش متوجه میشد

چرا خانواده رو میکشید وسط و‌فحش میدین زشته ماشالله بچه هم دارین ی مدت بهم زمان بدین تا جو آروم بشه 

‏در‌ من خری به گل نشسته.