2777
2789
عنوان

شوهرم دیوونه شده بیاین ترخدا

3787 بازدید | 181 پست

سر یه موضوعی،هی بحث کردیم من ناراحت شدم جلو دوستام

خیلی حرف بدی زد و ناراحتتون کرد تو مغازم جمع بودن

خودم بزور برده بودمشون

بعد شوهرم یهو رسید گفت بلند پس،چی به من میگی،بیا پاتوق درست کردی

منم آب شدم تو زمین دوستامم بیچاره خجالت کشیدن رفتن 

آنقدر ناراحت شدم حالا پرو اومده خونه میگه مگه چی گفتم چیز خاصی نگفتم منم حسابی باهاش حرف زدم به دعوا و ناراحتی.یهو عصبی شد اومد سمتم هی تهدید تهدید ک میزنم منم قاطی گرده بودم بچمم طفلی تو اتاق فرستاد

هیچی دیگه یهو پشت مادر خواهرش درومد اون وسط منم فحششون دادم از شدت عصبانیت بدتر عصبی شد ب پدرم فحش داد منم باز مادرش

بعد دیکه آوند سمتمو زد تو سرم و هی گفت ازن بدم میاد طلاقت میدم.هیچ وقت اینجوری نبوده تو این ده سال اولین باره

الانم پیام داده برو بمیر منم گفتم الان قرص میخورم گفت بخور مهم نیست

واقعا چشه هزارتا حرف زد برا اولین بار بهم گفت خیلی زشتی و سیاهی خودت نمیفهمی میزم از زندگیت سگم نگاهت نمیکنه تا دیگه تو باشی ب مادرم حرف نزنی   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم چرا کارو به فحش خانواده کشیدی اخه..

نباید این کارو می کردی..

شوهرتم کله‌ش از یه جایی داغ بوده اومده حرصاشو خالی کرده سر تو

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

مردا خط قرمزشون مادرشونه بفهممممممم. ....قصدتم خودکشی الکیه نکن چون برات پرونده میشه تو دادگاه علیهت میشه بچتو میگیره

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

خب نباید به مادرش حرف میزدی تو دعوا واقعاً نباید به یکی دیگه چیز گفت

برو بگو نباید به مادرت حرف بد میزدم عصبانی بودم معذرت میخوام بغلش کن واقعاً دوست و رفیق چیزی نیست که بخاطرش زندگیتو بهم بزنی همین ام بگو 

بگو من از رفتارت دلخور شدم احساس کردم پیش دوستام کوچک شدم وگرنه تو عشق منی نمیخوام زندگیم خراب بشه 

خواهش میکنم حرف بزنید تا با حرف میشه حل کرد زندگی ای که قشنگه رو خراب نکنید 

من اینجا دلم پر میزنه عشقمو بغل کنم اما اون رفته:)