2777
2789
عنوان

شوهرم دیوونه شده بیاین ترخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 4068 بازدید | 183 پست
ببین اونام کاسبن ینی هروز تو مغازه یکی جمع میشیممن اشتباه کردمولی حرفم این بود چرا آروم بعدا ب خودم ...

احتمالا خواهرش حرفی زده اون لحظه اونم این رفتار رو نشون داده ولی شما باید سکوت میکردی بعد به موقع که آروم شد ناراحتی رو بیام میکردی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمالا خواهرش حرفی زده اون لحظه اونم این رفتار رو نشون داده ولی شما باید سکوت میکردی بعد به موقع که ...

نمیدونم بخدا اولین باره شوهرم اینجوری میبینم 

عصبانی میشد ولی نه اینجوری

ببین خیلی بلند گفت تو پاساژ مغازه ها دیگم فهمیدن دوستام خجالت کشیدن بیشتر خودم خورد شدم.چون قبلش میگ ...

یه روزی میفهمی که هیچ کس وحتی هیچ دوست صمیمی ارزش ندارد که زندگی زناشویی رو بخاطرش به هم بریزی عزیزم الان دیگه حرفی نزن یکی دوروزه صبر کن تاجو خونه آروم بشه هرچند با فحاشی که شما به مادر این آقا کردی زخم قلبش ترمیم نمیشه ولی صبوری کن تااروم بشین وبا آرامش صحبت کنید من بودم معذرت میخواستم 

مردا خیلی روی مادرشون حساسن...ومیتونی با تعریف وتمجید از مادرشون خودشون رو رام کنین...من همسرم فوق ا ...

نه شوهر من کافیه ب مادرش بگم تو

حتی ناراحتیم میگم میگه آنقدر اسم مادرم نیار

نمیدونم بخدا اولین باره شوهرم اینجوری میبینم عصبانی میشد ولی نه اینجوری

منم مطمینم خواهرش حرفی زده روانه کرده سمت شما .چون میگی قبلش اینجا بوده .شما میدونین از کجا آب خورده باید سکوت میکردی خودش درست میشد 

گفتم بخدا دوستام ناراحت شدن گفتن تو پاساژ همه نگامون کردن کاش شوهرت آرومتر میگفت یکم بخدا آب شدماون ...

عزیزم بهتره که ادم موقع عصبانیت خودشو کنترل کنه وگرنه که موقع خوشی همه گل و بلبل هستن ....چرا به مادرش همچین حرف زشتی زدی که زیر همه میخوابه ،بعد جلو بچه همچین حرفی به مادر شوهرت زدی اولا نظر و ذهنیت بچه رو نسبت به مادر بزرگش بد کردی و دوم اینکه بچه این حرفها رو یاد میگیره و در موردش کنجکاو میشه و همین میشه راهی برای کنجکاوی و هزاران مشکلی که ممکنه براش به وجود بیاد ،به خدا این حرفها در شان یه خانوم نیست ....

ببین خیلی بلند گفت تو پاساژ مغازه ها دیگم فهمیدن دوستام خجالت کشیدن بیشتر خودم خورد شدم.چون قبلش میگ ...

براچی چندتا زن و زورکی جمع میکنی دور خودت؟که چی؟ 

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

ببین اونام کاسبن ینی هروز تو مغازه یکی جمع میشیممن اشتباه کردمولی حرفم این بود چرا آروم بعدا ب خودم ...

ببین من خیلی بازار میرم اما مغازه ای که توش چندتا خانوم نشسته باشن رو اصلا نمیرم . چون خودم خانوم هستم و میدونم بعدش رو‌ . عصبی بوده همسرت و شما هم عصبی تر کردیش . باید کوتاه میومدی و نمیذاشتی به فحشکاری برسه . همیشه با همسرت محترمانه برخورد کن که اون هم شرمنده بشه از بی احترامی که بهت کرده 

یعنی میگین اون حق داشته؟

من باوجود اینکه با زدن زن وادم ضعیف بشدت مخالفم ولی حق روبه شوهرتون میدم شما زیاده روی کردی واون رو مجبور کردی روت دست بلند کنه ومیدونم که دست بزن هم نداشته که بگیم عادتش بوده