2777
2789
عنوان

نگرانی از همه‌گیری ویروس جدید

156 بازدید | 14 پست

چند روزیه خبرهایی درباره یک ویروس جدید شنیدم که می‌گن ممکنه همه‌گیر بشه. راستش، بعد از تجربه سخت کرونا، نگرانی‌هام دوباره زنده شده. 🤔 به نظرتون چقدر باید این خبرها رو جدی گرفت؟ چطور می‌تونیم خودمون رو برای چنین شرایطی آماده کنیم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم باید جدی بگیرند همه ماسک بزنن رعایت کنند که دوباره باز مثل کرونا نشه متاسفانه اصلا جدی نمیگیرن من دیروز بیمارستان بودم به جز من دوسه نفر ماسک زدن .

همسایمون پریروز بخاطر همین ویروس مرد ،😔

در این حدش شایعه است 

بیماری هست ولی نه به وحشتناکی اوایل کرونا چیزی که هرسال تو این فصل ها اوج میگیره هست 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

من که خیلی ترسیدم با چندسال از عمرمون تو خونه حروم بشه با ترسو لرز

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
در این حدش شایعه است بیماری هست ولی نه به وحشتناکی اوایل کرونا چیزی که هرسال تو این فصل ها اوج میگیر ...

عزیزم اینجوری نگو باید رعایت کنیم ممکنه برای شما سنگین نباشه اما برای یکی دیگه به قیمت جانش باشه لطفاً نگین شایعس من خودم اصلا خدارو شکر بد مریضی نیستم یعنی اگه بگیرم ممکنه سبک باشه اما رعایت میکنم چون ممکنه یکی از من بگیره و خیلی شدید باشه 

عزیزم اینجوری نگو باید رعایت کنیم ممکنه برای شما سنگین نباشه اما برای یکی دیگه به قیمت جانش باشه لطف ...

خیلیا بودن برای راحتی خودشون، کرونا رو سبک میگرفتن، چ همه خانواده رو هم عزادار کردن

خدایا کمک مردمان کشورم کن.