2777
2789
عنوان

هیچ ارزویی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 22 پست
خدایا ب داد ما برس

من خیانت ندیدم قشنگم همسرم ازدنیارفته دیگه ن امید ن ارزو فقط نفس میکشم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روزای اینجوری همه مون داریم فقط هرکی قصه خودشو دارهمراقب خودتون باشین حواستون باشه اینجور اتفاقات با ...

هی خدایا ما تاوان چیو دادیم هنوز برام‌سوالهه نه زمدگی کسی رو خراب کردم نه ب کسی بدی کردم 

منم پسرداییم بود ب عشق سابقش برگشت و کلیم منو تحقیر کردن🙂

خیلی حس بدیه انگار تمام عزت نفست فرو میریزه و ب خودت نمیایی من بخاطرش قید خیلی هارو زدم خیلی دلم میسوخت براش

خیلی حس بدیه انگار تمام عزت نفست فرو میریزه و ب خودت نمیایی من بخاطرش قید خیلی هارو زدم خیلی دلم میس ...

دقیقا روزی صدبار از خودم میپرسم مگه چقد ناکافی بودم براش ک اینطوری خوردم کرد و یکی دیگه رو ترجیح داد🙂

کاربری دست دونفره😃
هی خدایا ما تاوان چیو دادیم هنوز برام‌سوالهه نه زمدگی کسی رو خراب کردم نه ب کسی بدی کردم

ماهم آزارمون به کسی نرسید اما آزار بقیه که زندگی مونو دربوداغون کردن رو داریم تجربه میکنیم