2777
2789

خودم بگم سوره ی واقعه هر شب خیلی توی رزق و روزی موثر هست اینم بگم سلامتی هم خودش یه نوع رزقه 

سوره ی طلاق برای محبت هم واقعا موثر 

شما هم بگید 

بزرگترین دین انسانیته ❤️عیسی مسیح:دشمن خود را همانند دوستت دوست بدار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم سوره واقعه برام موثر بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

سلام 

سوره تکاثر دوشنبه و چهارشنبه ۴۰ بار 

نمازشب نمازشب نمازشب 

ذکر یا فتاح و یا رزاق و یا وهاب موقع اذان

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
من ذکر استغفار برام خوب بود

عه من تعریف استغفار گفتن رو خیلی شنیدم برکت معنوی فوق العاده ای داره

منم چند ماهه واقعه میخونم خیلی کار شوهرم کم شده اما قطع نشده اما استغفار برای من بیشتر جواب میده

خداراشکر 

استغفار هم عالیه روزی چند بار استغفار میگید 

هرروز صبح بعدازنماز صبح ۷بار بسم الله الرحمن الرحیم ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.. اعضای خانواده رو از بلا دورمیکنه.هرروز میخونم وفوت میکنم به بچه ها وهمسر وخونه و....

پارسا پسرمامان😍
سلام سوره تکاثر دوشنبه و چهارشنبه ۴۰ بار نمازشب نمازشب نمازشب ذکر یا فتاح و یا رزاق و یا وهاب موقع ا ...

وای نماز شب عالیه 

توفیق بیدار شدن اون زمان نصیبم نمیشه چه حییییف