2777
2789
عنوان

من پسری هستم😔😔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 87 پست

الان میخوای ما دوست دختر برات پیدا کنیم؟!

مشاوره برو پسر خوب

تنهایی فقط با ی جنس مخالف پر نمیشه 

دایره دوستیت رو افزایش بده حس میکنم خود گریز از اجتماع داری سرکار میری یا ن؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضی چیزا قابل اصلاح نیست

تغییر مثبت نکنی همینه 

اتفاقا همه چی قابل تغییر برای ادم 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

نه چنین چیزی نخواستم آره میرم

وقتی وارد محیط کار میشی 

چجوری برخورد میکنی 

سلام سردی میدی و به کارت میرسی بدون هیچ گپ و گفتی ی سره تا تمام شدن تایم کاریت؟

یا میونش ی‌کلامی دست میگیری بشاش وارد جمع میشی 

نظر میدی و اینا....؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

محیط کارم فقط خودم هستم

بعد از تایم کار بیرون میری

شغلت چیه؟

اعتماد به نفس داشته باش پسر چه وضعشه پاشو خودت جمع کن هرکسی پارنتر نداشته باشه تو جامعه جاش نیستبه ن ...

من انقدر مشکلات و ضعف های روحی عجیب غریب دارم که اگه بخوام تک به تک رفعشون کنم پیرمرد میشم 

من انقدر مشکلات و ضعف های روحی عجیب غریب دارم که اگه بخوام تک به تک رفعشون کنم پیرمرد میشم

بلاخره همه ادما از یه جایی شروع میکنن

الان پسره همسایه من ۳۸سالشه ازدواج کرده چقدر هم خوشن و خوشحاله 

تو هنوز ۱۲سال راه داری تا به اون برسی 

بلاخره همه ادما از یه جایی شروع میکننالان پسره همسایه من ۳۸سالشه ازدواج کرده چقدر هم خوشن و خوشحاله ...

خب اون خودش انتخاب کرده الان ازدواج کنه 

اما من انقدر مشکلات پیچیده دارم که توانایی انتخاب و اختیار رو ازم گرفته 

نه زیاد اهل بیرون رفتن نیستمچون فقط حسرت میخورمداخل مغازه کار میکنم

خب همون مغازه بگو بخند کن 

ادمارو بسنج مغازه چی چی هست خودتو محدود نکن با سایر کسبه اشنا شو باهاشون مراوده کن میتونی چیزای زیادی ازشون یاد بگیری شما مغازه دارین ک باید بیشتر دوست و رفیق داشته باشین 

مشکل از کجاست 

خب اون خودش انتخاب کرده الان ازدواج کنه اما من انقدر مشکلات پیچیده دارم که توانایی انتخاب و اختیار ر ...

مثلا چ مشکلی😐