2777
2789
عنوان

من پسری هستم😔😔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 87 پست
اینایی که میگم تلقین و توهم نیست عین واقعیته و خیلی سعی کردم قبولش نکنم ولی چاره ای جز پذيرش نداشتم ...

چرا فکر میکنی خودت تنهایی ک این مشکلات رو داری فقط؟

منم در گذشتم از بچگیم همین مشکلاتی ک میگی رو داشتم و بعلاوه چندتا مشکل دیگه،پول مشاوره رفتن و ... هم نداشتم،هیییییچ راهی نداشتم جز اینکه خودم برای خودم ی کاری کنم و برای درمون و نجات  خودم آستین بالا بزنم، تو همون حالت افسردگی عمییییییییییق ک هرروز ساعتهاااا مخفیانه و ساکت گریه میکردم  و ب کوهی از حسرت ها و نداشته هام فکر میکردم شروع کردم ب کتاب خوندن و پیدا کردن ریشه مشکلاتم، زخم هام رو یکی یکی دیدم و پذیرفتم و درمان کردم، جملات تاکیدی ب خودم میگفتم، عین ی بچه کوچیک حواسم ب خودم بود ، از خودم مراقبت میکردم و مراقب خودگویی هام بودم، بالاخره کم کم آروم آروم حال و هوام تغییر کرد و قدرتم بیشتر شد تا الان ک خداروشکر حالم خوبه ولی هنوزم مراقب خودمم و دارم رو خودم کار میکنم،با نشستن و نالیدن و کاری نکردن و نومیدی تغییری ایجاد نمیشه، باید عطش شدید ب تغییر و تحول داشته باشی و هیچی جلودارت نباشه، فقط اینجوری میتونی از پس سختیهاش بربیای و چند سال دیگ ببینی چققققققدر با الانت فرق کردی و چققققدر حالت خوب شده، از همین روزا یک قدم یک قدم شروع کن و حرکت کن، چندسال دیگ کیلومترها با جایی ک الان هستی فاصله داری...باور کن ارزشش رو داره🙏🏻🌹

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکل اینجاست که اون عطش به تغییر و تحول ازم گرفته شده

چون زیادی ب این شرایط عادت کردی،نباید ب خودت اجازه بدی ب درد و رنج عادت کنی،اینجوری توش غرق میشی، ب هرچی عادت کنی توش گیرمیفتی و غرق میشی، معتادا رو نگا کن؟!

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

حس میکنم ضعف فیزیکی دارم حال و حوصله ندارم اصن

هرروز بعد از صبحانه یا ناهار یه کپسول مولتی ویتامین بخور، اگ حتی ضعفت خیلی زیاده دوبار در روز بخور، ی بار بعد صبحونه ی بارم بعد ناهار یا شام، هرروز لااقل ۱۰ الی ۲۰ دقیقه بدو ک ضربان قلبت و تنفست بره بالا،خودمم حالت ضعف بدنی رو داشتم باهمین چیزا خیلی خوب شدم، حتی افسردگیمم خیلی کمتر شد ، مواد مغذی ک ب بدن نرسه ، مواد شیمیایی آرام بخش و نشاط آور تو مغز ساخته نمیشن بخاطر همین همش حس گرفتگی و بی حالی و پژمردگی داری.

ممنونم از توصیه ات🌺🌺سعی میکنم انجام بدم

خواهش میکنم🌷🌷

ان شاالله همه چی بهتر میشه برات، دلت قرص باشه.

ان شالله خدا کنه

الهی آمین✨🌹

تا خدا هست ناامیدی معنایی نداره، ازش بخواه ک بی صدا تو رو میشنوه✨🌷🙏🏻

آمین🌺🌺👐

🌺🌺✨