2777
2789
عنوان

مگه خدا نگفته موهاتون و بدنتون رو از نامحرم بپوشانید

| مشاهده متن کامل بحث + 2625 بازدید | 162 پست
لطفا هر اتفاقی میوفته کلمه واجب رو بهش نچسبونید ما انسانیم مغز داریم دنبال دلیل میگردیم نه چیزی که ک ...

اگر شما مغز داری به قرآن اعتقادی نداری کلا مسئله فرق میکنه به تشخیص خودتون عمل کنید ولی دوستمون از منظر اسلام نظر خواستن بنده هم جواب دادم 

مگه قراره شما قبول کنی که میگی قبول نیس هر کس با خدای خودش یه جوری ارتباط میگیره اگه به حرف شما باشه ...

خدا که انسان رو آفریده بهتر از هر کسی میدونن چی برای ما بهتره ،واقعا فکر کردین خدا مارو در این دنیا رها کرده ،خیر برنامه جامع برای همه ی امور زندگی به نام دین ،به ما داده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیر هر کسی با دین و آگاهی خودش حساب و کتاب داره قرآن و عترت در کنار هم هستند متخصص دین عمرشون رو میذ ...

این احکام و احادیث مال قرن‌ها پیشه و خداوند با توجه به شرایط اون زمان اون دستورات و احکام رو داده که با شرایط امروزی جوامع تناسبی نداره الان با توجه به رشد عقل و منطق هر کسی خودش می‌دونه چی بده چی خوب همه جای دنیا دروغ غیبت خیانت حق دیگری رو خوردن تهمت ریا چاپلوسی و....بده صداقت کمک به دیگران رعوف بودن ظلم نکردن و ....هم همه جای دنیا خوبه اینا اصول مشترک همه ی ادیانه بقیه ش فرعیاته 

مسلمان واقعی حجاب دارد اونها یا ادیان دیگه هستند یا مسلمانی که خدا هم در قران گفته بخشی از دین رو قب ...

وقتی مسئله ای که به دین چسبونده میشه ولی اینهمه موارد نقض و شک و شبهه داره شما نمیتونی ملاک واقعی بودن یا نبودن مسلمانی رو باهاش قضاوت کنی خواهر دیندار من !

ادیان دیگه کجا بود؟ ظاهری یا عمقی همه دین خودشون زو اسلام میدونن و شما نباید خودتون رو در جایگاه خدا بزاری و برچسب واقعی یا غیر واقعی بودن بهشون بزنی 

چیزی که باید خیلی روش فکر کنید اینه که طبق گفته آیه ای که بهش اشاره کردید، شماها یک توصیه دین اسلام رو به صدها مسئله مهمتر دین مثل عدالت و رعایت حق و حقوق مردم و تعهد و .... برتری دادید و ملاک حق و باطل رو حجاب میدونید 

شاید شاید تفکر شما منظور خداوند در این آیه شریفه باشه ها! 

اگر شما مغز داری به قرآن اعتقادی نداری کلا مسئله فرق میکنه به تشخیص خودتون عمل کنید ولی دوستمون از م ...

به خدا اعتقاد دارم به کتاب راهنماشم اعتقاد دارم

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

من نظری در مورد مو ندارم ولی خب واقعا اندام زن پوشیده باشه مثلا از نگاه یه زباله گرد در امان باشه بنظرم بهتره نظر خودمو گفتم ببخشید میدونم جاش نبود 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

خدا که انسان رو آفریده بهتر از هر کسی میدونن چی برای ما بهتره ،واقعا فکر کردین خدا مارو در این دنیا ...

دین مشخصه که چی گفته حرف و دستورات خدا هم مشخص خیلی از چیزایی که در قالب دین اومده سلایق و نظرات شخصیه وگرنه دین همون انسانیه که در همه جای دنیا یکیه

این احکام و احادیث مال قرن‌ها پیشه و خداوند با توجه به شرایط اون زمان اون دستورات و احکام رو داده که ...

دین برای قرن پیش نیست ، دین برنامه جامع زندگی انسان در تمام دوران بشره که شاید در بعضی موارد با توجه به شرایط تغییر کنه, ,چیز های که شما نام بردید انسانیت هست که انسانیت جزئی از دینه و جدا از دین نیست ، دین خیلی بالاتر از اینهاست بالاتر از انسانیت ، رسیدن به اوج کمال ...

الان هم توی مهمونی ها و خیابون گاهی با همون وضع دیده میشن

حالا فرض میکنیم که با اون وضع دیده بشن که البته نمیشن و میدونیم که کسی اینطوری نمیاد بیرون.. مهمونی و خونه هاشون هم واقعا به خودشون مربوطه و اینکه مورد پسند من نیست حق ندارم برچسب باطل بودن بهشون بزنم 

ولی کجای آیات قرآن اشاره به اجبار و کتک زدن و جریمه کردن و عذاب دادن انسان‌هایی شده که توصیه های خدا در مورد تبرج و خودنمایی رو نادیده میگیرن؟ 

جایی گفته تا وقتی عملا مرتکب بی عفتی و زنا نشدن مجازات کنید؟

دین برای قرن پیش نیست ، دین برنامه جامع زندگی انسان در تمام دوران بشره که شاید در بعضی موارد با توجه ...

هر کس روش و جهان بینی خاص خودشو داره شما یه جور با خدا ارتباط میگیری من یه جور دیگه و کسی نمیتونه ادعا کنه که حتما روش خودش درسته و دیگری غلط خدا به انسان عقل و منطق داده و می‌تونه خوبه و بد رو تشخیص بده بنظر من دین همون انسانیته و برای همه هست چه من ایرانی چه ایکس اروپایی و آمریکایی و آفریقایی چون خدای همه ی ما یکیه همه هم می‌دونیم چی خوبه چی بد کسی که اومده احکام رو چند قرن پیش نوشته با توجه به شرایط اون زمان و برداشت خودش از دین رو نوشته که الان تو جامعه ب امروزی جواب نمیده 

لطفا اسم این دانشمندان، و حدی از حجاب که ذکر کردن (مو، بدن و ...) رو بفرستید

فکر می‌کنید اگه چیزی داشتن این دوساله میلیون ها بار تو چشم مردم نکرده بودند؟؟ 

حتی یک روایت توی کتب تاریخی اسلام نتونستن پیدا کنن که زنی رو به خاطر بی حجابی تنبیه یا مجازات کرده باشن 

احادیثی هم میگن در مورد حجاب و روز قیامت هست  مربوط به خودنمایی و بی عفتی و دلبری کردن یا به قول معروف عشوه گری و اغواگری هستن

فکر می‌کنید اگه چیزی داشتن این دوساله میلیون ها بار تو چشم مردم نکرده بودند؟؟ حتی یک روایت توی کتب ت ...

متاسفانه یه عده از کلمات کلی و مبهم برای اقناع طرف مقابل استفاده میکنن، دانشمندان میگن، پژوهش‌ها ثابت کردن، بزرگان اینطور گفتن و ...

اگر کسی ادعایی میکنه باید دقیق و مستدل اسم اون دانشمند و پژوهش و ... رو بگه، ما ببینیم اصلا این آدم وجود خارجی داره، اعتباری داره توی دنیا، یا نه، بعد بریم حرفش رو بررسی کنیم