2777
2789
عنوان

مگه خدا نگفته موهاتون و بدنتون رو از نامحرم بپوشانید

| مشاهده متن کامل بحث + 2924 بازدید | 162 پست

[QUOTE=367460220]هر چیزی جای خودشو داره  چندین آیه مربوط به حجاب در قرآن هست چطور حرام تبدیل به حلال میشه؟ شما ...[/QUOTEپس با توجه به حرفای شما بقیه ی مردم دنیا که مسلمان نیستن و حجاب و پوشش ون فرق می‌کنه کلا همه کافرند و در نظر خدا منفور؟ نه عزیزم حتی تو قرآن هم اشاره مستقیم به نوع پوشش و حجاب نشده و این برداشت تفسیر ما از قرانه و هر چیزی رو غیر از اون حرام و اشتباه می‌دونیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رسانه متاسفانه امروزه تبلیغات بسیاری علیه دین اسلام داره کسی دنبال حقیقت باشه به حقانیت دین پی می‌بر ...

واقعیت اینه که ما نمیریم مقالات و کتاب های افراد مختلف رو بخونیم فقط کتابای کسایی رو می‌خونیم که با ما هم نظرن

به عنوان مثال میتونیم هم کتابای شریعتی رو بخونیم و هم اورول هم اینوریا هم اونوریا اینجوری به حقیقت پی می‌بریم 

به شما پیشنهاد میکنم کتاب ۱۹۸۴ و دو قرن سکوت رو بخونید 

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

من واقعا اطلاعاتی راجع بهش ندارم و امیدوارم بدون موضع گیری جوابمو بدیدحدود 2 میلیارد مسلمون از 8 میل ...

اتفاقا صحبت شما نقض گفته خودتون هست 

جمعیت خیلی زیادی از مسلمانان حجاب رو اختیاری میدونن. یعنی مسلمان هستن ولی بدون حجاب 

گاهی حتی صدا و سیما هم از دستش در میره و خانم های مسلمان بدون حجاب کشورهای اسلامی رو نشون میده (فقط وقتی به صلاحشه)

بعضی از کشورها به علت باورهای سنتی ممکنه جمعیت زنان محجب بیشتر باشه. بعضی کشورها هم مثل ایران و افغانستان و عربستانِ چند سال پیش به خاطر اجبار قانونی محجبه های بیشتری دارن

ولی بقیه کشورهای مسلمان کاملا در انتخاب حجاب آزاد هستن 

اتفاقا صحبت شما نقض گفته خودتون هست جمعیت خیلی زیادی از مسلمانان حجاب رو اختیاری میدونن. یعنی مسلمان ...

درسته ممنون

گفتم سوالایین که برام پیش میان به درست و غلط هیچی نرسیدم هنوز

مذهب داریم و مذهبی نما..اگر رفتار یک نفر رو دین تایید نکنه هرکسی باشه قابل دفاع نیست

ما ک هرچی مذهبی ب پست مون خورد یا خیانتکار بود یا تهمت زن یا زندگی خراب کن...

نمیدونم اما حس میکنم ب شدت متنفر شدم

خدا با اینکه نیازی به عبادت ما نداره چرا در قران هدف خلقت انسان رو عبادت مطرح کرده که چی بشه با اینک ...

برای اینکه سود این عبادت به ما برسه 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

ایه 59 سوره احزاب که معروفترین آیه حجاب هست و مدافعین حجاب اجباری بهش استناد میکنن که کشیدن روسری به ...

دقیقا تنها منظور قرآن جلب توجه نکردن نامحرمه نه پوشاندن مو 

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

ن قبلا خیلی میخوندم حتی حفظ کردم نصفش رو هیچ جاذبه ای در من ایجاد نکرد! من ب شدت ب خدا اعتقاد دارم ...

عالی ترین استدلالیه که شنیدم آفرین

واقعا آفرین 

عقل بهرین راه رو جلو راحت قرار میده  اگه مطیع عقل باشی نه لخت میری بیرون که باعث ناراحتی خودت بشی نه با چادر و پوشش بی دلیل که باز باعث ناراحتی خودت بشه

هرچی شادت کنه انجام میدی هرچی ناراحتت کنه انجام نمیدی

اتفاقا صحبت شما نقض گفته خودتون هست جمعیت خیلی زیادی از مسلمانان حجاب رو اختیاری میدونن. یعنی مسلمان ...

مسلمان واقعی حجاب دارد اونها یا ادیان دیگه هستند یا مسلمانی که خدا هم در قران گفته بخشی از دین رو قبول دارن

يَقولونَ نُؤمِنُ بِبَعضٍ وَنَكفُرُ بِبَعضٍ   150 سوره مبارکه نسا

ما ک هرچی مذهبی ب پست مون خورد یا خیانتکار بود یا تهمت زن یا زندگی خراب کن...نمیدونم اما حس میکنم ب ...

دین و دیندار بماند الان انسانیت هم در معرض نابودی هست و همه فقط به فکر دل خودشون هستند