2777
2789
عنوان

نماد اعتماد الکترونیکی

29 بازدید | 6 پست

از سایتی خرید کردم که نماد اعتماد الکترونیکی داره 

ولی بسته رو نفرستادن 

ازشون شکایت کردم داخل سایت نماد ثبت کردم کسی تجربه ای که پولو برمیگردونن یا نه؟

چرا نفرستادن؟

توضیح داد؟

پولو که آره برمیگردونن ولی اول باید دلایلش بررسی بشه

منم سایتم نماداعتماد داره ولی تا حالا پیش نیومده ارسال نکنم و کار تا حالا به شکایت نکشیده که بررسی کنیم خداروشکر 

چرا نفرستادن؟توضیح داد؟پولو که آره برمیگردونن ولی اول باید دلایلش بررسی بشهمنم سایتم نماداعتماد داره ...

اصلا پاسخگو نیستن نه پیام جواب میدن نه تماس 

دلیلش از طرف فروشگاه بررسی میکنن؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره باید بکننعجیبه همچین چیزی😐

برام پیام اومده اگر تا ۶ روز فروشگاه پاسخ ندادن اقدام به ارجاع شکایت به مراجع اداری یا هیئت داوری از طریق سایت نمایید 

میدونید باید چیکار کنم هزینه ای داره ؟ 

چون نماد اعتماد داشت خرید کردم 

برام پیام اومده اگر تا ۶ روز فروشگاه پاسخ ندادن اقدام به ارجاع شکایت به مراجع اداری یا هیئت داوری از ...

روال دقیقشو نه

ولی شکایت هزینه داره دیگه 

حدودا ۷۰۰ تومن

ولی باید آخر کار صاحب سایت بهتون برگردونه

روال دقیقشو نهولی شکایت هزینه داره دیگه حدودا ۷۰۰ تومنولی باید آخر کار صاحب سایت بهتون برگردونه

چقدر زیاد من کلا ۴۰۰ تومن خرید کردم ارزش نداره ۷۰۰ بدم ولی حق ندارن به همچین سایتی نماد اعتماد بدن