2777
2789
عنوان

مگه خدا نگفته موهاتون و بدنتون رو از نامحرم بپوشانید

| مشاهده متن کامل بحث + 2927 بازدید | 162 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه موقع ما نفس خودمون خدای خودمون قرار می دیم. پس یکی هم بگه من از خوردن و خوابیدن حس خوبی می گیرم ...

ایشونم محترمه 

کلا دخالتی توی ارتباط بقیه با خدا نمیکنم . هر کسی از یه راهی با خدای خودش ارتباط میگیره 

خوب موی سر نگفته؟ ولی اگر لباس باز و استین کوتاه و تنگ ... پوشید چی؟

ببین من توی کتابی خوندم که لباس زنان ابتدای اسلام یه تیکه پارچه بود کشاد بود که سینه ها و بازو و حتی پهلوهای زن رو کامل نمیپوشونده .  پر و پاچه که دیگه هیچی 

میدونید که عربها شورت هم نمیپوشونده..  حساب کن چی می‌شده 

ضمنا تبرج و خودنمایی کردن و اغواگری هم یه چیز رایج بین زنان عرب بوده و هرچی اشرافی تر بودن بیشتر خودنمایی میکردن 

نوشته بود زنها با اون لباس ها روی ایوان خونه هاشون میشستن تا دیده بشن 

آیاتی که در قرآن هست برای برداشتن این رسوم و عادت ها بوده که میدونید توی هیچ دین و عرفی پسندیده نیستن 

[QUOTE=367460220]هر چیزی جای خودشو داره چندین آیه مربوط به حجاب در قرآن هست چطور حرام تبدیل به حلال ...

خیر هر کسی با دین و آگاهی خودش حساب و کتاب داره قرآن و عترت در کنار هم هستند متخصص دین عمرشون رو میذارن تا این احکام رو از احادیث و روایات به دست بیاورند 

چه نیازی به خلقت داشت که خلق کرد تا سودی به ما برسونه؟هیچیمطمئناً هیچی ( حداقل دلیلی گفته نشده تو قر ...

وَ مَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الاِْنسَ إِلاَّ لِیَعْبُدُون؛ جن و آدمى را نیافریدیم مگر براى عبادت و پرستش کردن».

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

وَ مَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الاِْنسَ إِلاَّ لِیَعْبُدُون؛ جن و آدمى را نیافریدیم مگر براى عبادت و پر ...

اینکه همون پله اول شد 

با عبادت به ما سود میرسه قبول و هدف خلقت هم طبق آیه بالا عبادته

یعنی خدا مارو خلق کرد تا به ما سود برسونه 

چرا خدا میخواد به ما سود برسونه اصلا چرا میخواد مارو به بهشت بفرسته