2777
2789
عنوان

مگه خدا نگفته موهاتون و بدنتون رو از نامحرم بپوشانید

| مشاهده متن کامل بحث + 2921 بازدید | 162 پست

دوستان من خودم بشخصه کاری به کس دیگه ای ندارم

چندین ساله انواع کتابای خارجی تا ایرانی رو خوندم تا مسئله برام روشن شه افرادی دارن خودشونو آدم خوبه جا میزنن تا از  خدا سو استفاده کنن گیر آوردن کتاب تاریخی که توش دست کاری نشده باشه کار اسونی نیست تنها از تجربیات خودتون استفاده کنین تا به نتیجه برسین بنظرم مفهومی فکر کنین 

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حجاب واسه زمان اعراب جاهلی بود که با توجه به شرایط اون زمان دین و مذهب صلاح رو در حفظ حجاب خانوما می ...

هر چیزی جای خودشو داره 

چندین آیه مربوط به حجاب در قرآن هست چطور حرام تبدیل به حلال میشه؟

شما اگر به سخن دانشمندان هم توجه کنید می‌بینید که برای حفظ جامعه حجاب رو ملزم میدونن 

کدوم آیه و کدوم سوره اطلاعات دقیق بدید راجع بهش مطالعه کنم

ایه 59 سوره احزاب که معروفترین آیه حجاب هست و مدافعین حجاب اجباری بهش استناد میکنن که کشیدن روسری به جلوتر رو مختص زنان و دختران پیامبر و همسران مؤمنین کرده

و آیات سوره نور و نسا که دوستان دارن اشاره میکنن هم همه تاکید بر دوری از چشم چرانی و دلبری و هیزی و خودنمایی و جلب توجه در برابر نامحرمان داره و هیچ جا نگفته موی سر کاملا پوشانده بشه 

به نظرم اگه تحقیقی در مورد شکل لباس مردم عربستان در صدر اسلام بکنید بهتر علت نزول این آیات رو درک کنید

اگر تحریف هم نشده باشه یک عده خوب بلدن به نفع خودشون تفسیرش کنن

من از دین دفاع نمیکنم آخرین تاپیکمم انتقاد از ادیانه

مثلا یکیشو بگو ؟

حتی معنی کلمه های آیه مربوط به حجاب تو سوره نور درست به پوشوندن بدن با (چادر) مربوطه 

خداوند تو قرآن فرموده حجاب واجبه سوره نور خودتون میتونید ملاحظه کنید

لطفا هر اتفاقی میوفته کلمه واجب رو بهش نچسبونید ما انسانیم مغز داریم دنبال دلیل میگردیم نه چیزی که کس دیگه ای گفته

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

از کجا میدونی در احادیث تحریف نشده؟از کجا معلوم امامان دقیق چی گفتن و بعد ۱۴۰۰ سال درستش ب دست ما رس ...

چطور به نسخه دکتر اعتماد دارید؟

چطور این همه مواد غذایی میخرید و نمیدونید توی کارخونه چیا قاطیش میکنن؟؟؟؟

آیا در تمام کتاب های الهی قرآن یا انجیل و تورات و.... اومده بقیه که زنان  بی حجاب را کتک بزنید و زندان کنید؟ 

آیا هیچ کدام از پیامبران یا امامان در طول تاریخ زنی را بخاطر بی حجابی مجازات کردن  یا کوچکترین برخوردی با زن بی حجاب کردن؟ 

چرا در تمام این کره خاکی دو تا کشورزنان را بخاطر بی حجابی مجازات و جریمه میکنن؟ 

چرا در عربستان و فلسطین و لبنان و دیگر کشورهای عربی مردم به خودشون اجازه نمیدن در مورد حجاب دیگران امر و نهی کنن؟ 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.