2777
2789
عنوان

شوهرم می‌خواد برنج و گوشت بده ولی‌من‌میگم آش بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 29 پست
تو چیکار به زنای فامیل داری؟چرا یکم دیدت رو وسیع نر نمیکنی وقتی به این باور نداری که سفره صلوات وهمو ...

فامیل دور هم بشینن پلوگوشت بخورن صلوات بفرستن رو خدا چرا باید جبران کنه!مگه به مستحق و نیازمند میدن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هفتاد نفر ختم صلوات مگه ختم انعامهبعدشم اونا خسیسن تو چرا میخوای عین اونا باشی

الکی سر تا پاشون طلا نیست مگه میدن مردم بخورن شوهر من زورش میاد برا من یه النگو‌بگیره هیچ وقت واسه من پول نداره 

به نظر من اینها هیچ کدوم درست نیست ،ی مشت فامیل مفت خور جمع کنی جلو گوشت بدی ،بخورن صلوات بفرستن خوب چه کاریه همین پول رو گوشت بخرید به نیازمندان بدن ،که ارزشش بیشتره ،بچه هایی که سالی یک بار کوشت بخورن

ختم صلواته واسه خدا و ائمه هرچقدر خرج کنی ۲ برابر بهت برمیگرده حالا بقیه آش میدن شما برنج و گوشت بدی ...

دآره میگه نداره اونایی که دارن هم نمیدن 

بعد این خانم بیاد گوشت و برنج بده!!، شوهرش میخواد گوشت و برنج بده که رو زبونا بیفته بگن نگاه کن اونایی که ی عالمه دارن اینجوری نمیدن و ....

به نظرم همون آش خوبه ، ی آش رشته عالی درست کن با پیاز داغ و کشک 

الکی سر تا پاشون طلا نیست مگه میدن مردم بخورن شوهر من زورش میاد برا من یه النگو‌بگیره هیچ وقت واسه م ...

اصلا ربطی نداره تو ختم صلوات داری

اولا نیاز نیست هفتاد نفر رو بگی درحد ده پونزده نفر رو بگو

دوما حالا بایه چلو گوشتم تو اونقدرام نمیتونی طلا بخریا

هفتاد نفر ختم صلوات مگه ختم انعامهبعدشم اونا خسیسن تو چرا میخوای عین اونا باشی

اگر این خانم هم ۶ کیلو طلا داشت اون وقت میتونستیم بگیم خسیس !!

همیشه پستی که استارتر توضیح میده رو خوب بخونید 

دآره میگه نداره اونایی که دارن هم نمیدن بعد این خانم بیاد گوشت و برنج بده!!، شوهرش میخواد گوشت و برن ...

حتما شوهره فکر پولشو کرده که میخاد برنج بده حتما اینجوری به دلش افتاده .خانمش نباید مانع بشه حالا بقیه که دارن خسیسن و نمی‌دن پس ایشون هم باید اینجوری باشه؟

لبخند بزن رفیق خدا هواتو داره⁦⁦^⁠_⁠^
چکار کنم که امروز سر این قضیه دعوامون شد

ای بابا آخه به اون چ ربطی داره 

آش رشته هم دردسر داره برای ۷۰ نفر مگه راحه همین آش رشته ۱ تومن ۲ تومن در میاد ولی پلو گوشت شاید تا ۱۵ تومن هم بره تا ۱۰ رو که راحت میره🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

ای بابا آخه به اون چ ربطی داره آش رشته هم دردسر داره برای ۷۰ نفر مگه راحه همین آش رشته ۱ تومن ۲ تومن ...

یکی دو تومن کجا و ۱۵ تومن کجا بخدا من آتیش میگیرم وقتی میبینم شوهرم واسه من طلا نخریده ولی اونا ۲۰ تا النگو دارن 

حتما شوهره فکر پولشو کرده که میخاد برنج بده حتما اینجوری به دلش افتاده .خانمش نباید مانع بشه حالا بق ...

اون ۷۰ نفر فامیلشون که نیازمند و مستحق نیستن که، قطعا تو خونه هاشون مرغ  گوشت میخورن  حالا ی بار آش رشته بخورن من نمی‌فهمم مگه آش رشته با پیاز داغ و کشک غذای آسونه اونم برای ۷۰ نفر ؟همین ۱ تومن ۲ تومن در میاد 

اون ۷۰ نفر فامیلشون که نیازمند و مستحق نیستن که، قطعا تو خونه هاشون مرغ گوشت میخورن حالا ی بار آش ...

از ۲ تومن بیشتر میشه ولی من میگم چیزی ک ب دلشون افتاده رو رد نکنن خوب نیس

لبخند بزن رفیق خدا هواتو داره⁦⁦^⁠_⁠^