2777
2789
عنوان

مامانیی که به بچه هاشون ریتالین دادن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 21 پست
خیلی میترسم که بعدا رو مغزش تاثیر بد بذاره ،کلاس سوم هست ولی نمیدونه ۲ +۲چند میشه 😭

بیا فرض کنیم که اثر می‌ذاره که نمی‌ذاره. حالا فرض میکنیم. به نظرت الان این وضعیت بچه که از عدم تمرکز هیچی یاد نمیگیره روی آینده بچت اثر نمی‌ذاره. آیا باعث انزوا و سرشکستگی بچه نمیشه ؟ عزیزم دکتر حساب سود و زیان دارو رو می‌کنه میده به بچه. بده و نگران نباش. فقط عصر به بعد نده چون باعث بیخوابی میشه

منم پسر خاله ام بیش فعاله شدید ..یعنی جوری ک خاله ام از دست کاراش خیلی داغون شد هم جسمی هم روحی طفلی ۲ ۳ تا مریضی گرفت از ناراحتی ...اما پسر خاله ام فوق العاده باهوشه ریاضیش املا روخوانی حفظیات ..نزدیک دوسال هست ریتالین میخوره شبها ۸ می‌خوابه دکتر گفته بچه ذهنش آروم میشه ک میگیره می‌خوابه..هنوزم شیطون هست اما بعد قرص خیلی بهتر شده دکترش گفته ب مرور بهتر تر میشه

❤❤🐥🐣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من معلمم  هر سال دانش آموز بیش فعال دارم کلاسم ..اتفاقا بیش فعال ها باهوشند مخصوصا تو ریاضی فقط باید میل نشون بدن ب خوندن ..اکثرا تو نوشتن مشکل دارند چون سختشونه یجا بشینند بنویسند 

❤❤🐥🐣
من معلمم هر سال دانش آموز بیش فعال دارم کلاسم ..اتفاقا بیش فعال ها باهوشند مخصوصا تو ریاضی فقط باید ...

ممنونم عزیزم بابت توضیحاتتون ،پسرمن اصلا میلی به درس نداره همش فراریه از درس ،به زور میشونمش پای درس،بخدا منم داغون شدم 

پسرام همه دنیای منن 😍😍
فرقی کرده رو تمرکزش ؟؟الان قشنگ یاد میگیره ؟؟

اره عزیزم خیلی بهتر شده خداروشکر

تروخدا زود بده من ۳ ماه از سال گذشته بود دادم و مجبور شدیم از اول حروف الفبا رو درس بدیم چون اونموقع یاد نمیگرفت و الان چند تا حروف عقب افتاده 

ممنونم عزیزم بابت توضیحاتتون ،پسرمن اصلا میلی به درس نداره همش فراریه از درس ،به زور میشونمش پای درس ...

خواهر منم همینطوری بود

از وقتی قرص میدم بهش خیلی علاقه مند شده قشنگ درسویاد میگیره ومنم دیدم علاقه مند شده خارج از مطالب کتابای خدشون کتاب خریدم باهاش کار میکنم