جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هیچی وقتی بشینم پیشش با خنده میگم خووب از من یاد میکنی هرجا میشینی عزیزم 🤭
جاری دوستم شاغله دوستم خونه دار بعد خودش به دوستم گفته بود من صبحا که زود از خاب پامیشم میرم دستشویی همش بفکر توام نیگم خوشبحالش الان خابیده من باید برم سرکار🫤🤭
میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
چند وقت پیش با خواهرای شوهرم پشت بوم بودیم من اومدم لبه تا با پسرم که پایین بود حرف میزدم خواهر شوهرم پشتم وایساده بود ادای هول دادن در آورد ولی من فهمیدم به روش نیاوردم.ولی میگم کاش میگفتم خجالت میکشید
بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
نمیشه بگم چون اصلا روحشم خبر نداره و فکرشم نمیکنه ک من چجوری فهمیدم
خب بهش بگو که بفهمه از پشت سرت خیر داری
هرچند اصلا مسئله مهمی نیست
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎