2777
2789

از زمان امتحانا بخاطر گیر و دار امتحانا و مریضی که گرفتم اصلا نتونستم تست بزنم 

الانم که میتونم اصلا انگار نمیتونم درس بخونم یه حالت عجیبی شدم هیچوقت لینطوری نبودم 

یکمم گیجم همش خوابم میاد شدید

الانم خیلیییی استرس دارم بخاطر کنکور فردا هم آزمون دارم 

ولی باز نمیتونم از جام پاشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از الان استرس گرفتی 😐😐😐مگه چیه کنکور؟ 

از من نصیحت ک رتبم ۳۱۳ شد 

درس هیچ منفعتی تو زندگی برات نداره ک الان اینقد ب خاطرش حرص میزنی ارزش نداره اصلا 

برو دنبال حرفه ایی ک دوسش داری 

منم درسمو ول کردم رفتم دنبال کاری ک عاشقشم و الان راضی راضی ام 

بازهم تنها راه نجاتم شو 💕

نه

اگه پول داری بگیر. کمکت میکنه. اگه نداری روش درس خوندن از نت بخون . دفتر برنامه ریزی قلمچی هم شاید کمکت کنه. 

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .

کلاس چندمی؟ و اینکه چی میخوای قبول شی؟ اگر تراز آزمونات به اون رشته ی مورد نظرت نمیخوره، الکی گریه و ناله نکن، فایده نداره. کلا باید شیوه اتو عوض کنی و ببینی اشکال کارت کجاست. استرس بی هدف که فایده نداره

آخه شروع هم که میکنم اصلا تمرکز ندارم هی پا میشم از سر درس نمیدونم چم شده قبلا خیلی خوب بودم الان اص ...

چشمات ضعیف نباشه؟ ترازت باید تو ازمونا خوب باشه، خودتو به برنامه برسون. یه برنامه ریری دقیق داشنه باش، ورزش کن

از الان استرس گرفتی 😐😐😐مگه چیه کنکور؟ از من نصیحت ک رتبم ۳۱۳ شد درس هیچ منفعتی تو زندگی برات ندار ...

از کی پس استرس بگیرم چیزی نمونده تا کنکور 

تنها راهی که الان میتونه منو به موفقیت برسونه درسمه 

کلاس چندمی؟ و اینکه چی میخوای قبول شی؟ اگر تراز آزمونات به اون رشته ی مورد نظرت نمیخوره، الکی گریه و ...

دوازدهم انسانی حقوق میخوام 

نه نمیخوره چون اونجور که باید صد خودمو نذاشتم 

هرچی هم به کنکور نزدیک میشیم من بدتر تو دلم خالی میشه 

باز قبلا خوب بودم میخوندم الان یه ماهه هیچییی اصلا انگار بوسیدم گذاشتم کنار