2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون باید ناراحت باشه نه شما. مسخره کردن در موردش حدیث  هست که اگر هفتاد پیغمبر برا انسان شفاعت بخوان خدا قبول نمیکنه. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
جاری دوستم شاغله دوستم خونه دار بعد خودش به دوستم گفته بود من صبحا که زود از خاب پامیشم میرم دستشویی ...

😂😂

می‌خواسته دوستت در جوابش بگه مرسی که تاکید کرد دقیقا کجا بهم فکر میکنی ، تا یکم خجالت بکشه🤭

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من که همشون پشت سرم اینطور هستن خیلی هم پوششم رو مسخره میکنن مرتب می‌شنوم اهمیت نمیدم

منم دیگه اهمیت نمیدم ولی چون تازه فهمیدم حقییتا خیلی دلم گرفت

انقددددم ادای مومنی درمیاره

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

عزیزم قطع رابطه بهترین کاره من خودم با جاریم قطع رابطه کردم هرجام میبینمش بی محلی میکنم خوشم نمیاد ا ...

بعضی جاها نمیشع واقعا

یا اطرافیان نمیزارند

خانواده شوهرمو میگم

مثلا من جاری کوچیکم همش میان ب من میگه جاری بزرگته احترامشو داشته برو باهاش سلام کن تو کوچیک تری فلان

هرچیم بگی فلانی این حرفا رو زده این کارا رو کرده بازم میگن تو کوچیک تری حق نداری بی احترامی کنی

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
بعضی جاها نمیشع واقعایا اطرافیان نمیزارندخانواده شوهرمو میگممثلا من جاری کوچیکم همش میان ب من میگه ج ...

ولی هیچکس نمتونه به من بگه چیکار کنم اختیار خودمو زندگیمو دارم

😂😂می‌خواسته دوستت در جوابش بگه مرسی که تاکید کرد دقیقا کجا بهم فکر میکنی ، تا یکم خجالت بکشه🤭

🤣🤣🤣

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
منم دیگه اهمیت نمیدم ولی چون تازه فهمیدم حقییتا خیلی دلم گرفتانقددددم ادای مومنی درمیاره

دیگه تو بیشه خدا همه طور آدمی پیدا میشه 

نباید اهمیت داد 

به خاطر آرامش خودمون

خیلی واضح بدون مقدمه جلوی همه میگفتم شنیدم تو جمع چیکار کردی من که حلال نمیکنم اون دنیا باید جوابگ ...

خب نمیشه اصلا چون اصلا نمیدونه من چجوی فهمیدم و مطمئنا حاشا میکنه

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

اتفاقا وقتی ادای شما رادرمیتره شاید بقیه بخندن و....

باخودشون میگن چه دلقکیه 

یا چه شخصیت پایینی دارن 

در هرصورت روی بقیه رابه خودش بازمیکنه وضرر اصلی راخودش میکنه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

میرینیم بهش زنیکه ی خراب

مرده و زنده براش نمیذارم کثافت و 

عوضی 

اه اعصابم خورد شد 

یهو خودم و تو موقعیتت قرار دادم 🤣💔

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍