2777
2789
عنوان

دعوای مامانم و مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 37 پست
تاپیکاشو ببینین همشون با همین موضوع هستن مثل اینکه خیلی درگیری فکری رو این قضیه داره

والا نمیدونم ولی این مال خیلی وقت پیشه دوباره بالا اومده دو سه روز پیشم وارد ی تاپیک شدم اسی بنده خدا بعد از چند صفحه اومد گفت من اینو خیلی وقت پیش زدم الان باز بالا اومده

اینجا هم اسی خاموشه حتما دوباره همون اتفاق افتاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به حالتون خدا چه مغزی بهتون داده ……..

حیفه واقعا فکر و سلامت روانتو درگیر این مسایل خاله زنکی کنی 

چقدر زندگی پر حاشیه ای داری سرم درد گرفت 

برا خودت زندگی کن تا احتراما حفظ بشه 

چه حوصله ای داشتی که تمام مراسم رو داشتی دیگه کسی حنابندون و پاتختی نمی گیره این رسما از مد افتاده اونوقت بعد از دو سال هنوز داری بخاطرش غصه می خوری؟ مادرشوهرت هم بیخود میکنه تیکه بندازه دفعه دیگه حرف زد بگو بس کنید بابا هنوز موندید تو چندسال قبل لباس خریدم رو پوشیدم که پوشیدم مال خودم بود هر وقت می خواست باید استفاده می کردم تمومش کنید 

مادرشوهرش باید بره

دوستمون راست میگه صفحه تاپیکاشو ببینی دهنش کلی درگیر یه مسئله میشه .وسواس فکری شدیدددد داره همین مسئله بحث بین مادر و مادرشوهرش یا مسئله تعویض مبلمانش ک تو تاپیکا هست نشون میده ک وسواس فکری داره .و این وسواس خیلی سخته و ادمو از پا درمیاررررره