2777
2789
عنوان

دعوای مامانم و مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 37 پست

خیلی عجیب :/

چندوقت پیش فقط بحث لباس حنابندون بود تاپیک زده بودی الان تابلو زدن هم اضافه شده 

چرا بعد دوسال دنبال حاشیه هستید ؟بیخیال زندگیتونو بکنید . طرف ماهم حنابندون با دختر ولی دیگ لباسو داماد یا اجاره میکنه یا میخره .

والله به خدا اینا اصلا مهم نیست اخه ، یعنی بزرگتر به این سن و سال نمیفهمه نباید چیزای الکی رو بزرگ کرد و چرت و پرت گفت ، پس کی میخواد بفهمه تو چه سن و سالی

لباس لباسه دیگه ، اه چقدر بعضی خانوما درگیر حاشیه و جزئیاتن ، مغز تحلیل رفته انقدر گیرن و کش میدن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم تاسالها درگیراون حرفها و بی احترامیا بودم واقعا سلامتم زو داشتم از دست میدادم البته هنوزم برام حل نشدن پرونده اون مسایل و اتفاقات هنوز برام بازه 

خدا نگذره کسی که دل عروس رو روز عروسیش میشکته و روزای اول زندکی رو زهرمیکنه

ولی دیگع تصمیم گرفتم به خداواگذارکتم و به فراموشی بسپارم چون واقعا دیگه داشتم سلامت جسم و روانم روازدست میدادم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
چند وقت پیش هم این تاپیک شما رو با همین عنوان دیدم بیخیال بابا هیچ دغدغه دیگه ای تو زندگیتون به جز ه ...

الان که تاپیکاتون رو نگاه کردم همه درمورد همون جریان لباس و دعوای مادر عروس و داماده بیخیال گذشته ها گذشته

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
حرفی زد یه پوزخند بزن ازکنارش ردشو برو

افرین👌جگرادم حال میاد

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
عزیزان اسی خودش خاموشه این تاپیک مال خیلی وقت پیشه جدیدا اینطوری پیش میاد ک تاپیکای قدیمی بعضیا دوبا ...

عنوان مال امروزه 

ولی قبلنم دیدم موضوعش تکراریه

عزیزان اسی خودش خاموشه این تاپیک مال خیلی وقت پیشه جدیدا اینطوری پیش میاد ک تاپیکای قدیمی بعضیا دوبا ...

تاپیکاشو ببینین همشون با همین موضوع هستن مثل اینکه خیلی درگیری فکری رو این قضیه داره

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤