2777
2789
بله همینههنوز کلی مونده تا مردم هوشیار بشن متاسفانه عمه ام در اثر همین ویروس فوت شد البته مشکل ریه د ...

یک نفر تو یزد مرده ،اسدالله یکتا اکسیژن بهش وصله به خاطر بیماری تنفسی ،پیج همدان دیدم ده نفر مردن ،تازه اومدن  می گن ویروس اومده جالبه خودشون هم ویردس گرفتن امان از جو رسانه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک نفر تو یزد مرده ،اسدالله یکتا اکسیژن بهش وصله به خاطر بیماری تنفسی ،پیج همدان دیدم ده نفر مردن ،ت ...

نمیدونم مردمو چی فرض میکنن تازه بروز دادن که اااااررره یه ویروس تو چین شروع شده بابا بچه من نزدیک یک ماهه گرفته عین پیرمردهای سیگاری سرفه میکنه مقاوم به درمان هس عمم فوت شد با این ویروس مامان بزرگم زیر اکسیژنه خدا رحممون کنه بشدددت وضعیت بده رعایت کنید ماسک بزنین

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑