2777
2789
عنوان

چرا همه چیز عوض شده مردم دیگه اون مردم باصفا قدیم نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 109 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگم چرا؟ 

مشکلات هست ولی علتش مشکلات نیست

زمان ج.نگ مشکلات نبود؟ پس چرا حرکت بود صفا بود؟

دلیلشو باید تو معنویاتمون جستجو کنیم

حرمت بنده مومن خدا، حرکت خداست. 

اگر کسی اینو بدونه و درک کنه در قبال تک تک حرفهاش و کارهاش خودشو مسئول میدونه. مسئول در برابر خدا

من همچین آدمی تو اطرافیانم دارم که معتقده واقعا، امن و با صفاست خیلی. 

دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷دوستدار وصیت حاج قاسم و شهید حججی و شهدا، نائب امام زمانم(عج) سید علی خامنه ای هستم🤍

اسی ببخشید میدونم حالت خوب نیست تعداد تاپیکام برا معدل تموم شدهمن ۱۷ سالمهمیخوام ازدواج کنم واقعا اح ...

معدلت خوبه 

و ازدواج خیلی زوده بودن کسایی که کارو تورو کردن درس ول کردن رفتن خونه شوهر بدتر بودها 

مستقل شو بعد ازدواج

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
تو دنیا نه ..تو ایران زندگی سخت شده..

ی دوست دارم رفته المان

هر روز زنگ میزنه گریه میکنه میگه اینجا زندگی کردن سخته نمیتونم بمونم

ادم عادت داره به زادگاهش دیگه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
حرف.دل.منوگفتی.گل.گفتی

به خدا خواهر ، دلم میسوزه برای بقیه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
مردم هم بدجنس و دل سیاه شدن

بی رحم شدن از بدبختی زیاد

خدا به همه مهربونی و سلامتی بده

زندگی ها همه پر از مشکلن خدا ب دادمون برسه

دلم برای مادرای مستقل میسوزه که خودشون بار زندگی به دوش میکشن

اما جایی قبول نمیشم اخه سال قبلم مریض شدم وسط امتحان ها اما

به نظر من ازدواج برای سن شما زوده.

بالای 20 سالگی باشه ، بهتره. 

معدلت که بد نیست ، چرا میگی تو درس ضعیفی؟ 

ولی حتی اگر درس خوندن رو واقعا دوست نداری ، حداقل دیپلمت رو بگیر و بعد یک مهارت یا هنر یا هر مورد دیگه ای که خودت علاقه داری رو یاد بگیر و بعد مشغول شو.

واقعا ادم چی بگه! شاید اونم نداره ازار نداره ندهاگه داشت قرض نمیکرد

چی بگم 

همه گرفتارن 

معدلت خوبه و ازدواج خیلی زوده بودن کسایی که کارو تورو کردن درس ول کردن رفتن خونه شوهر بدتر بودها مست ...

چطور اگه در نیام مجبورم برم اینجا اگه بمونم باز هم بار اضافی میشم رو دوششون

خیلی شرایط سخت شده کاسبی نیست اجاره ها رفته بالا چک قسط قرض اصلا از پیرو جون زن مرد همه تو فکرن همه ...

آخه چرا باید پیرمرد ۸۰ ساله بیاد دستفروشی تو هوای سرد