2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم سال جدید این چیزارو لازم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5624 بازدید | 236 پست
لابد یا خوددتون یا شوهرتون کارمند بانکه

نه عزیزم هیچ کدوم نیستیم،ولی اینم بگم رانت و رشوه و پولشویی و خیلی کارها رو یه کارمند معمولی که وصل به جایی نیست نمیتونه بگیره و انجام بده

عزیزم داداش من کارمندبانکه والله اگرزن وبچه ش اینجوری رفتارکنن مسافرت میره اماهتل وایناشوازطرف بانک ...

همسرم ۱۸ ساله کارمنده بانکه.معاون

بعد درامد از جایی دیگه هم داره

ولی خدایی یه مرده ۳۹ ساله نباید عرضه داشته باشه زنو بچشو دوتا سفر ببره.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم هیچ کدوم نیستیم،ولی اینم بگم رانت و رشوه و پولشویی و خیلی کارها رو یه کارمند معمولی که وصل ...

فکر میکنن با گونی زیر پای کارمندای بانک پوله عصر ب عصر میبرن خونه😂

من ک شوهر ندارم ب کی پیامک بزنم👩‍🦯

خدا هم ک بلاکم کرده😭

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

متاسفانه بعضیا افکارشون خیلی مسموم شده یا بلایی سرشون اومده

کلا حسادت باعث نابودی انسان..هرکی ماشین عوض کنه ملت میگن این خلافکاره اگر نه از‌کجا اورده

همسرم ۱۸ ساله کارمنده بانکه.معاونبعد درامد از جایی دیگه هم دارهولی خدایی یه مرده ۳۹ ساله نباید عرضه ...

بله وظیفه هرمردی هست خواسته های خانوادشوبراورده کنه اماطرز پست گذاشتنت باعث دلخوری واکنش دوستان شده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

همسرم ۱۸ ساله کارمنده بانکه.معاونبعد درامد از جایی دیگه هم دارهولی خدایی یه مرده ۳۹ ساله نباید عرضه ...

حالا اگه قضیه رو در نظر بگیریم که همسرتون یه پیام بده بگه این هفته مثلا 50 نفر رو دعوت کردم منوی غذا باید ان مدل غذا و دسر و سالاد و پیش غذا باشه مشکلی ندارین؟ اگه نه که خوب کردین انتظار زیاد دارین و لیست فرستادین خخخ

😑بمیرم برا شانست ولی کم کم توقعاتو ببر بالا از کم شروع کن بعد زیاد و زیاد 😀منم اصن نمیتونستم بگم ...

خدا نکنه قبلا ساده بودم و دلسوز  الانم ک بخاطر بچها مجبور ب سکوتم بخاطر آرامش شون عشق تون ابدی کار خوبی کردی من الان ها فهمیدم ک هرچی پر خرج تر عزیز تر اما چه فایده ک اونم عادت کرده از این طرف بخاطر بچها مجبور ب سکوتم 

منم از قبل گفتم‌واسه عید ۱۰۰تومن خرج داریم.ما بیمه رو ازاد میدیم فکر کنم حدود ۳۰ ۳۵لیمه باشه.بقیه ام میشه واسه لباسو اینچیزا و بهش گفتم تو عید میریم شمال.اردیبهشت میریم اصفهان چون فصل گلابگیریه از کاشان میگذریمو اونجاام میذیم و گفتم قبل عیدم تو بهمن بریم کیش.هسرمن اتفاقا مشکلی نداره فقط از لحاظ زکانی ما مشکل داریم چون بشدت شلوغه.خودمم از الان شروع کردم کارای پزشکیمو قبل سال جدید انجام بدم که به بعد سال نیفته.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بله وظیفه هرمردی هست خواسته های خانوادشوبراورده کنه اماطرز پست گذاشتنت باعث دلخوری واکنش دوستان شده

من کلا از اول تاپیکم با لح شوخی و خنده بود...ظرفیت ندارن نیان مجازی..انقد سوختن نمیتونستن اروم‌بگیرن

فقط میدونم شما کارمندای بانک هر شهری برین بهترین سوییت رایگان در اختیارتونه کدوم کارمندی همچین امکاناتی داره  پس مسافرتتونم رایگانه تا این بی عدالتیا توی مملکت هست اوضاعرمردمرروز به روز بدتر میشه  تورم رو بانکا به وجود اوردن با زیاده خواهی کارکنانو روساشون