2777
2789
افرین رژیم سخت یعنی چ رزمیچیکار کنم اشتهام قبل غذا کور شه

من کلا کربوهیدراتم‌رو‌کم کردم

هفته ای بیست قاشق برنج میخورم

شاید روزی یه کف دست نون

خودم رو با کاهو کلم گوجه خیار سیر نگه می داشتم

برا اشتهات قبل غذا کم بشه 

همیشه همیشه تو رژیمت باید دو سوم از بشقابت سبزیجات باشه و سالاد و اول اون رو تموم کنی

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وزنم ۶۵ زیاده؟

عزیزم وزن درسته معیار اصلیه ولی کافی نیست شما باید درصد توده چربی رو با دستگاه حساب اندازه بگیری بعدش فرم بدنی و ژنتیک و گروه خونی و کلی فاکتور دیگه هست شما الان میدونی مثلا به لاکتوز یا گلوتن حساسیت داری نداری؟ چه چیزهایی باید بخوری نخوری؟ آزمایش خون دادی؟

کاش تو اینجا بودی 💔

یعنی چی جالب نباشه من ۶۵ کیلو ام میخوام بشم ۵۰ کیلو خوبه؟

بستگی به قدت داره خب. 

اگ زیادی لاغر بشی صورتتم لاغر میشه 

حالا که امضامو خوندی میشه خواهش کنم برای سلامتی نی نی توو دلم یه صلوات بفرستی 🥰

پوستتون شل نشدورزش هم کردین؟

اره هرروز ورزش تقریبا 

فقط جمعه ها نمی‌رفتم بدنسازی کار میکردم و پیاده روی

ببین سی کیلو یکی بدون ورزش کم کنه قطعا باید بره لیفت کنه پوستش رو ولی من نه اونقدر شل نشد فقط بعضی جاهام‌که اونم اصلا به چشم نمیاد خودم حساسم

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
میخوام ۵۰ بشم

عزیزم برو متخصص تغذیه و مربی باشگاه شما بیای از ۶۵ به ۵۰ فقط که چربی از دست نمیدی عضله و بافت هم هست باید برنامه ریزی طولانی مدت کنی پوستت شل نشه کنار چربی که میره عضله تقویت کنی سایز و شیپ عضله که میسازی مهمه کشیده باشه خیلی فاکتور هست 

کاش تو اینجا بودی 💔

من 2 سال پیش 10 کیلو اضافه وزن داشتم، با رژیم 15 کیلو کم کردم، همه میگفتن صورتت خیلی لاغر شد و بهت نمیاد، اخر سر، یکم رژیمو راحت کردم و دو کیلو اضافه کردم و ایده ال شدم 

حالا که امضامو خوندی میشه خواهش کنم برای سلامتی نی نی توو دلم یه صلوات بفرستی 🥰