من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم وزن درسته معیار اصلیه ولی کافی نیست شما باید درصد توده چربی رو با دستگاه حساب اندازه بگیری بعدش فرم بدنی و ژنتیک و گروه خونی و کلی فاکتور دیگه هست شما الان میدونی مثلا به لاکتوز یا گلوتن حساسیت داری نداری؟ چه چیزهایی باید بخوری نخوری؟ آزمایش خون دادی؟
عزیزم برو متخصص تغذیه و مربی باشگاه شما بیای از ۶۵ به ۵۰ فقط که چربی از دست نمیدی عضله و بافت هم هست باید برنامه ریزی طولانی مدت کنی پوستت شل نشه کنار چربی که میره عضله تقویت کنی سایز و شیپ عضله که میسازی مهمه کشیده باشه خیلی فاکتور هست
من 2 سال پیش 10 کیلو اضافه وزن داشتم، با رژیم 15 کیلو کم کردم، همه میگفتن صورتت خیلی لاغر شد و بهت نمیاد، اخر سر، یکم رژیمو راحت کردم و دو کیلو اضافه کردم و ایده ال شدم
حالا که امضامو خوندی میشه خواهش کنم برای سلامتی نی نی توو دلم یه صلوات بفرستی 🥰