2777
2789
عنوان

دلم میخواد بزنم زیر گریه به خاطر بیشعوری مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 77 پست
یه همکلاسیم من داشتم پا بسط عرق خوری میرفت با پسری حالا یکسال با همون پسره ازدواج کرده چند روز بهش ز ...

اینجکر شخصیتا ضد اجتماعین

بچه ۱۹ ساله صورتش غرق به خون بود

با قمه افتادن به جون هم

تازه میگه هر دفعه دعوا میکنیم!!

وقتی داره بی ادبی میکنه و داد و هوار میکشه پس بحث تربیتش به منم مربوطه داره منو آزار میده! اونم بی د ...

میدونم عزیزم حق کاملا باشماست اما اینجورمواقع به سرپرستاربگو به حراست بگو خودت مستقیم وارد بحث نشو واینکه به طرف بگی چرا دعوامیکنی ومیای مارو زابه راه میکنی خب درواز اخلاق حرفه ایه طرف میگه توپرستاری وظیفته من اصلا دوست دارم هرشب خودکشی کنم هی بیام طرف مسته دهن به دهن میذاری برمیگرده حزف چرت بهت میزنه 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا شما محیط بیمارستان رو درک نکردی هنوز انگاری واسه این شغل آماده نیستی اصلابازم چون اول راهی سخته ...

درسته منم اول راهم

ولی حتی استادم تموم پرستارای باسابقه زیر لبی داشتن فحشش میدادن ولی دهن به دهنش نذاشتن

درسته منم اول راهمولی حتی استادم تموم پرستارای باسابقه زیر لبی داشتن فحشش میدادن ولی دهن به دهنش نذا ...

همین دیگه، توی محیط کارت نمیگن وای دختره چه خفن بود جواب یه مست و داد، میگن ضعیف بود نتونست تحمل کنه، باید صبر و تحملت رو بالا ببری

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
اینجکر شخصیتا ضد اجتماعینبچه ۱۹ ساله صورتش غرق به خون بودبا قمه افتادن به جون همتازه میگه هر دفعه دع ...

اون الان توسنیه که هرچی جابخیه بیشترروسروصورت وبدنش باشه به زعم خودش شاختره پس شماهم سطحش نشو به رفتار همکارای باسابقت نگاه کن تا بدونی تواین مواقع باید چه واکنشی بدی 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

عزیزم مطمینی میخوای پزشک بشی؟ این چه طرز حرف زدن با مریضه؟ منشور اخلاقی ندارین مگه؟ 

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

شغل شما اینه که بیمارستان که هستین آدمای مریض میاند و به درد خودشون مینالند.شما اونجا اون کارای لازم رو برا درمانش طبق وظایف انجام بدین و نه ناراحت قهر و پرخاش نکنید نه انتظار برخورد درست از بیمار داشته باشین .فقط بخاطر حال دل خودتون کمی لبخند و ملایمت و توجه داشته باشین.....

میدونم عزیزم حق کاملا باشماست اما اینجورمواقع به سرپرستاربگو به حراست بگو خودت مستقیم وارد بحث نشو و ...

بله شما هم درست میگین

محیط بیمارستان خیلی بده به کسیم بگی فایده نداره باید تحملتو بالا ببری

اتفاقا اول شیفتم یه مریض خودکشی کرده داشتیم چقدر ناراحت شدم براش چون غم اونو درک میکردم ولی برای این آدما ذره ای ناراحت نمیشم

سو تفاهم نشه کاراشو انجام میدم اما اینکه ناراحت بشم چرا چیزیش شده اصلا و ابدا 

یاخدا چرا اینطوری درمورد مریضت صحبت میکنی؟ 

تو وظیفت رو داری انجام میدی

من گاردی ندارم مادر خودم دکتره ولی قرار نیست چون یکی به هر دلیل ناشایستی پاش باز شده زیر دست تو هرچی دیدی بهش بگی که

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈

خواهر محترم اولا  خدا قوت 

ثانیا من همسرم یه بار اولای زندگی مست اومد خونه یه توپیدم بهش شروع کرد دادو بیداد کردن بعدم کتک کاری کردیم بعدا مادرم گفت هرموقع دیدی دهنش بو لامصب میده برو توی اتاق درو قفل کن تا مستیش بپره من که زنشم رحم نکرده بهم یارو مسته چی حالیش میشه وایسادی دهن به دهن گذاشتی انشالله تجربه شده باشه 

وقتی داره بی ادبی میکنه و داد و هوار میکشه پس بحث تربیتش به منم مربوطه داره منو آزار میده! اونم بی د ...

یه واحدی هست به نام اخلاق پزشکی

اینو دوره کن وگرنه اخلاقت کار دستت میده

استادت درست گفته. کارتو انجام بده فقط؛ بقیه اش بهت ربطی نداره. همه اینا که گفتی طبیعت کارته.

وگرنه ادبیات تو با اون لات چه فرقی کرد الآن؟ هیچی.

دهن به دهن هیچکس نزار تو بیمارستان.

عزیزم مطمینی میخوای پزشک بشی؟ این چه طرز حرف زدن با مریضه؟ منشور اخلاقی ندارین مگه؟

چیزی بهش نگفتم حرف بدیم نزدم 

خودش داشت توهین میکرد آرامشو از بقیه مریضا هم میگرفت

من فقط ناراحت اینم ک الان سطح خودمو در سطح یه لات آوردم پایین