2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم سال جدید این چیزارو لازم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5873 بازدید | 236 پست
کلا حسادت باعث نابودی انسان..هرکی ماشین عوض کنه ملت میگن این خلافکاره اگر نه از‌کجا اورده

بحث حسادت نیست خوب میبینن تو جامعه متاسفانه یکی کلی میدوه هنوز هشتش گرو نهش یکی چه راحت پول دستش میاد،خلاف و اختلاس و دزدی هم کم نشده تو مملکتمون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اگه قضیه رو در نظر بگیریم که همسرتون یه پیام بده بگه این هفته مثلا 50 نفر رو دعوت کردم منوی غذا ...

من کلا مهمانوازم..هرکی اومده خونم پشتم تعریف کرده از مهمانوازیم.اصلا  خوراکم‌مهمونی گرفتنه😂

من کلا از اول تاپیکم با لح شوخی و خنده بود...ظرفیت ندارن نیان مجازی..انقد سوختن نمیتونستن اروم‌بگیرن

از تاپیکت حدس زدم ادمی هستی که کمبود زیاد داری ولی با لحن حرف زدنت و این عقده ای که توی وجودت هستی مطمئن شدم خیلی چیزا حسرتش مونده واست انشالله خدا بهت بده

فقط میدونم شما کارمندای بانک هر شهری برین بهترین سوییت رایگان در اختیارتونه کدوم کارمندی همچین امکان ...

عزیزم دیر نشده..بانک تو کل کشور زیاده..تلاش کن استخدام شی..هرسالم آزمون استخدامی هست.

همسرم بدون هیچ پارتی تو ازمون با خر خونی قبول شد

من کلا مهمانوازم..هرکی اومده خونم پشتم تعریف کرده از مهمانوازیم.اصلا خوراکم‌مهمونی گرفتنه😂

پس این هفته من و همه اقواممون خدمت میرسیم من فسنجون دوست دارم بقیه هم میپرسم چی دوست دارن میگم بهتون خخخ

عرضه داشتی تو هم دانشگاه دولتی بهنرین دانشگاه مدرک میگرفتی آزمون استخدامی قبول میشدی..وارد بانک میشد ...

جسارتا همه کسانی که دانشگاه تاپ درس میخونن و آزمون استخدامی میدن استخدام نمیشن.. ربطی به عرضه نداره به شانسه

🌷🌷🌷
من کلا از اول تاپیکم با لح شوخی و خنده بود...ظرفیت ندارن نیان مجازی..انقد سوختن نمیتونستن اروم‌بگیرن

عزیزم قبول کن لحنت  گزنده بودخیلیامتوجه طنزکلامت نشدن الان همین کلمه سوختن ازپستت پاک کن باعث ناراحتی کسی نشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

فکر میکنن با گونی زیر پای کارمندای بانک پوله عصر ب عصر میبرن خونه😂

نه گونی پول بهشون نمیدن مردم دستشون ببینن که براشون بد بشه ولی وامهای لی حساب کتاب بدون بهره با باز پرداخت های طولانی دارندکهدهمشو سرمایه ملکدطلا میکنن با این تورمی که هست روز به روز فربه ترمیشن ومردم بیچاره به خاطر بیس  سی تمن وام باید ماها تو نوبت باشن  یا پواشون رو ماهها توی بانک بخابونن که چند درصد اونو وام بهشون بدن 

از تاپیکت حدس زدم ادمی هستی که کمبود زیاد داری ولی با لحن حرف زدنت و این عقده ای که توی وجودت هستی م ...

دیگه شما با لحن صحبتت کامل نشون دادی چقد عقده ای و حسود هستی گلم..صفات خودتو ب من ربط نده😙

کلا حسادت باعث نابودی انسان..هرکی ماشین عوض کنه ملت میگن این خلافکاره اگر نه از‌کجا اورده

مثلا شغل همسر منم به خاطر یه عده از همکاراش تو جامعه بد جا افتاده مقصر هم ما نیستیم مقصر یه عده هستن که گند زدن

مردای بی عرضه یه تکون بخورن😂فراروونی و پول ورزق روزی زیاده فقط عرضه میخواد مردای تنبل تکون بخورن

تاحالا شاغل بودی؟ بعید میدونم یه روز هم بیرون از خونه کار کرده باشی 

من حامی اقایون نیستم ولی واقع نگرم بیا یکسال جای خودتو با شوهرت عوض کن به همسرت بگو بشینه خونه و کارای خونه و بچه رو انجام بده شما برو سرکار ببینیم پایان سال شما چقدر تونستی درامد جمع کنی

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
من کلا مهمانوازم..هرکی اومده خونم پشتم تعریف کرده از مهمانوازیم.اصلا خوراکم‌مهمونی گرفتنه😂

حالا خارج از شوخی منظورم توقع داشتنه درسته ایشون همسر شماس ولی نوع انتظارات ما هم باید معقول باشه