2777
2789

دیشب ساعت یک و نیم سه چهارتا مریض آوردن که تا خره خره عرق خورده بودن مست بودن بعدم به هم چاقو زده بودن

از همون اول مثل طلبکارا سر ما داد میزدن

بچه هم بودن ۱۹ و ۲۱ ساله

یکیشون حالش بدتر بود کاراشو سریع کردیم 

یکی دیگشونم دوتا پارگی رو کمرش داشت نیاز داشت گرافی بگیریم سی تی مغز و...

بعد این دومی هی گیر داده بود بیاین سرم منو در بیارین من هر دفعه میام اینجا دعوا میکنم همین مسخره بازیه منو بخیه بزنین فقط میخوام برم

من اینجا عصبی شدم گفتم بیخود هر دفعه دعوا میکنی و میای اینجا که میگه چاقوشو من خوردم تو نگرانشی؟ گفتم بیخود میکنی هر دفعه دعوا میکنی نصف شب مارو زاورا میکنی اینجا،سه برابر پولشو میدم بیا کار منو بکن 

حالا من دانشجوئم اصلا پولی ب من نمیدن

بعد گذشت دیگه جواب ندادم منتظر بودن اتاق پانسمان خالی شه این انگل اجتماعو ببرن

دوستم یه چیزی گفت همین حین من خندیدم این عنتر شاکی شد که چرا میخندین به من!! یه سیکل ردی ک هیچی حالیش نیست به من میخنده منم تو چشاش نگا کردم گفتم آره میخندم بعد یه پزشکی کنارم بود گفت جواب نده اصلا شان خودتو نیار پایین یه دختر که با یه لات دهن به دهن نمیشه

من اینجا خیلی ناراحت شدم دیگه 

آخه زورم میگرفت این لات فک میکرد همه جا با صدا کلفت کردن میتونه کارشو پیش ببره

ولی فک کردم حالا بقیه چه فکری در موردم میکنن میگن این دختره خودشم خل و دیوونس 🥲🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتباه کردی باهاش کل انداختی

شما پرستاری کارتو بکن برو چکار داری چی میگه اصلا نباید بهش محل میدادی، در ضمن مگه نمیگی مست بوده، دیگه حالیش نیست داره چکار میکنه، شما پرستاری باید روی اعصاب خودت کنترل داشته باشی، این شغل همین مدلیه اگر توانشو نداری انصراف بده

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

اشکال نداره عوضش تجربه شد برات. گاهی آدم تا براش اتفاق نیوفته ملکه ذهنش نمیشه. اینجور مواقع هرگز با بیمار درگیر نشید چون بیمار روانی زیاده بیرون بیمارستان ممکنه برات مزاحمت ایجاد کنند. کم گوی و گزیده گوی چون در کز اندک تو جهان شود پر.

بنظرم اشتباه از شما بوده و پزشک درست گفته بهتون.واقعا دهن ب‌دهن گذاشتن با همچین شخصی شان ادم میاره پ ...

اون هم کسی که مسته ولایعقل ،اسی جان خیلی کم تجربه ای وتازه اول راه تواین شغل هرچی دهن به دهن نذاری برات بهتره 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍