2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم سال جدید این چیزارو لازم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4602 بازدید | 236 پست
عجب .امیدوارم اون دنیا یا همین دنیا جواب تهمتی زدی بدی.تو مگه میدونی شوهر من جز شغلی که داره کار دی ...

همون شغلشون به حد کافی توش دزدی دارن ماهم کارمندیم ششساله رنگ مسافرت ندیدیم یکدساله میخوام  ظرف بخرم  نمیتونم  با اینکه مستاجر هم نیستیم بازم حقوقموندکفاف آخر برج رو نمیده ولی دور وبرمون کارمند بانک زیاد دیدیم که باپنج شش سال کار سرمایه ای به هم زدن که ده تا حقوق بگیر توی خوابشون نمیبینن همشون همین طورن 

وای یا حسین مگه این زن چی خواست؟؟؟ از کجا میدونید شاید بعد سالهاااا یه چیزی خواسته؟بعد یه عالم فداکا ...

میبین تو روخدا اصلا دهنم وامونده از این حجم عقب افتادگی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه خواسته هامونو‌ حتما باید از یکی طلب کنیم؟پدر شوهر برادر...خودمون چی پس؟ خداروشکر سالمیم...هم عقل ...

جسارتا طرز فکرتون اشتباه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

میخواستی چشمای نابینات باز کنی یه شوهر درست حسابی بکنیتا یه خانم نوشت یا گفت من میخوام سال بعد قابلم ...

عقده ای برو خودتو به روانپزشک نشون بده زر مفت هم نزن خب اینجا کلی دختر مجرد هست ممکنه از رو اراجیفت الگو برداری کنن

گرچه درمان نمیشی انقد مریضی 

اقایون درخواست دوستی ندن  
اگر شوهر خسیسی مثل من نصیبت شود چکار میکنی در صورتی ک ماشین سنگین داره و درآمد خوب فوق العاده کاری ا ...

ماشین سنگین که عالیه درآمدش  ازش بگیر درخواست کن نگرفتی عادت کرده والا شوهر منم مجردی خسیس بوده مادرش تعریف میکنه یه ده هزار تومنی یک هفته تو جیبش بوده  بعد ازدواج خرج کرد بلد شد الان  خسیس نیست اصلا

مگه خواسته هامونو‌ حتما باید از یکی طلب کنیم؟پدر شوهر برادر...خودمون چی پس؟ خداروشکر سالمیم...هم عقل ...

خب ممکنه شوهرش نخواد زنش بره سرِ کار،پس دندش نرم بایدم خواسته هارو در حدِ توان و مالش انجام بده.

اسی حتما وضعیتِ مالیشونو میدونه که اینارو خواسته.هر کس حدِ مالیه شوهرشو میدونه و خواسته هاشو بااون درامد برنانه ریزی میکنه دیگه

خدای مهربونم سیپورت
همون شغلشون به حد کافی توش دزدی دارن ماهم کارمندیم ششساله رنگ مسافرت ندیدیم یکدساله میخوام ظرف بخرم ...

عرضه داشتی تو هم دانشگاه دولتی بهنرین دانشگاه مدرک میگرفتی آزمون استخدامی قبول میشدی..وارد بانک میشدی..بعد انقد نمیسوختی

شوهرمم از ۲۳ سالگی کارمنده داره کار میکنه بعد ۱۸ سال عرضه نداشته باشه دوتا قابلمه و ظرف برای زنو بچش بخره

حدس زدم چون خیلی زرنگی😂

اره  هم باهوشم هم  اینقدرابنجابودم تاادماروبشناسم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ولی به هرحال این نظر منه🤷🏻‍♀️

مرد نمیتونه توی زایمان بارداری پروسه بارداری شب بیداری غذا درست کردن و.. دخیل باشه و بالعکس

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

دستبند طلا ۲۰۰ تومن سرویس قابلمه و سرویس ۱۸ نفره ۶۰ تومن گوشی ۱۰۰ سفر اصفهان و شیراز و شمال با هم ۱۰ ...

اره منم کیفیت برام مهمه

شاید این رقم ها بشه شاید هم نه 

خیلیها اینهارو نمیخوان در این حد گرون

ولی زن ارزشش بیش از  اینهاس گرمای خانواده با رضایت زنه

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
همین توقع زنا وبچه های کارمندای بانکه که مملکت رو گند برداشته هر چی دزدی واختلاص میکنن هرچی هم وامه ...

عزیزم داداش من کارمندبانکه  والله اگرزن وبچه ش اینجوری رفتارکنن مسافرت میره اماهتل وایناشوازطرف بانک بهشون میدن اینجوریم نیست هرموقع دلشون بخوادبرن  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اره منم کیفیت برام مهمهشاید این رقم ها بشه شاید هم نه خیلیها اینهارو نمیخوان در این حد گرونولی زن ار ...

ولی شرایط اقتصادی خیلی بده باید درک داشت از همسر نه؟

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀