2777
2789
ببین تو زندگی کجا براش کم گذاشتی که خیانت میکنه همه خیانت ها بی دلیل نیست

این چه حرفیه یاد گرفتین؟ 

مثلا شثهر من وقت نداره یا هر کوتاهی دیگه‌ایی من باید برم خیانت کنم؟

ادما که کامل نیستن همه کلی ایرادات اخلاقی دارن با این حساب همه باید بخاطر این موضوع به هم خیانت کنن؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین تو زندگی کجا براش کم گذاشتی که خیانت میکنه همه خیانت ها بی دلیل نیست

هیچ جا . همه میگن خوشگلم، تحصیل کرده م. خونواده ی خوبی دارم حتی از نظر جنسی هم اون نسبت به من سرد محسوب میشه ، خیلیم خونه داری و غذا و اینا رو همه میگن عالیه و خودشم راضیه . نمی دونم دقیقا چرا اینجوری شد😭

عجب توصیفی!! مرد خیلی خوب ِ خیانتکار!چقدر دردناک که عده ای از خانم های اینجا اونقدر خیانت دیدن که تص ...

نمیدونن که زنی که خیانت شوهرشو عادی جلوه میده مثل مردیه که زنشو با مردای دیگه میبینه بروش نمیاره ما به جفتشون میگیم سیب زمینی بی رگ

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

خوب که نیست چون خیانتکاره ، از کی تا حالا به خیانتکاران میگن خوب ؟

مهربون هست چون میخواد بمونی و سکوت کنی و یه زندگی خوب و خانوادگی و چشم‌نواز بهش بدی و تصویر یه مرد خوب خانواده رو به دیگران نشون بده .

پول میده برای حق السکوت .

عزیزم یک فرد خیانت کار بدترین نوع شخصیت رو داره ، یعنی دیگه هر کاری ازش بر میاد ، کسی که به نزدیکترین فرد زندگیش دروغ بگه و کلک بزنه و تعهد نداشته باشه ، وای به حال بقیه . حتی نباید باهاش دوست شد یا معامله کرد یا شریک شد .

در حد شکه🫠😭یبار نه چندبار.حس می کنم با یه نفر از قبل ازدواج با من رابطه داره 🫠 دیروز لباسی که مطم ...

شک و حس که نشد حرف ، ممکنه شما ادم شکاکی باشی یا وسواس فکری داشته باشی

بررسی میخواد ، رو حدس و گمان که نمیشه زندگی رو به هم زد و افتاد تو تلاطم طلاق 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
حس می کنم نابود میشم اگه مطمئن بشم😭

دنبالشو بگیر اول مطمعن شو. اگر ویژگی خوب داره یه فرصت بهش بده ببرش مشاوره و... اگه مثل کبک سرتو بکنی زیر برف فردا یکی میاره میذاره سرجات و خدافظ شما

نمیدونن که زنی که خیانت شوهرشو عادی جلوه میده مثل مردیه که زنشو با مردای دیگه میبینه بروش نمیاره ما ...

نه دیگه من و شما از نظر اون ها ساده ایم! و نمیدونیم همه مردها همینن

چون تجربه یه زندگی سالم رو ندارن و متاسفانه شخص سالمی رو توی زندگی نداشتن و خودشون رو بی ارزش میدونن،مجبورن با این فکر و خیال فریب بدن شاید اروم بشن

هیچ جا . همه میگن خوشگلم، تحصیل کرده م. خونواده ی خوبی دارم حتی از نظر جنسی هم اون نسبت به من سرد مح ...

خب عزیزم مطمعنی که خیانت میکنه؟؟اگه واقعا هیچی کم نذاشتی واسش حتی تو ت.خ.ت

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

لباس تو به چه درد بقیه میخوره ، چی رو ثابت میکنه

معمولا اون زنا میخوان به طرف بفهمونن که شوهرت بامنه یا گل سری چیزی جا میذارن یا چیزی برمیدارن و...یجور برتری حس میکنن