2777
2789
عنوان

دلم میخواد بزنم زیر گریه به خاطر بیشعوری مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 77 پست
همسر من هم فوریت چند شب پیش یک همچین ماموریتی رفت بود همینطور مست کرد بود بهم چاقو زده بودن نیروی ا ...

خدا قوت فوریتم سخته

آره پلیس فقط موقعی ک به خودشون توهین کنن وارد کار میشن

کادر درمان بدبختا اگه بمیرنم پلیسا و حراست مثل ماست نگا میکنن

کلا کم حوصله شدممشکلات زیادی دارم تو زندگیم حس میکنم دیگه نمیتونم تحمل کنم مشکلات بیمارستانو هم اگه ...

هموز خیلی مونده کم بیاری

فقط خودخوری نکن

نگران قضاوت و حرف کسیم نباش

پیش میاد تو محیط کار

تجربه شد برات

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هموز خیلی مونده کم بیاریفقط خودخوری نکننگران قضاوت و حرف کسیم نباشپیش میاد تو محیط کارتجربه شد برات

خیلی ممنون از قلب مهربون شما 

بغضم ترکید 

من فقط دنبال درک شدنم کاش دور و برم آدمایی مثل شما بودن🥲

خیلی ممنون از قلب مهربون شما بغضم ترکید من فقط دنبال درک شدنم کاش دور و برم آدمایی مثل شما بودن🥲

عزیزدلم ❤️❤️❤️

درکت میکنم چون ...

منم مثل شما از سن کم کارو شروع کررم خیلی حساس و زودرنج بودم الانم بعد ۲۳ سال کار هنوز گاهی دلگیر میشم ولی باتجربه تر و صبورتر و سخت تر شدم

تجربه هایی ک ما پیددا میکنیم و داریم مثل گنجن و شخصیت و اینده ما رو میسازن

عزیزدلم ❤️❤️❤️درکت میکنم چون ...منم مثل شما از سن کم کارو شروع کررم خیلی حساس و زودرنج بودم الانم بع ...

عه ک اینطور این درک بالاتون به خاطر اینه ک خبر دارین از شرایط💔

امیدوارم صبورتر بشم  طوریکه برام خیلی چیزا مهم نباشه

انشالله همیشه سلامت باشید 💓

عه ک اینطور این درک بالاتون به خاطر اینه ک خبر دارین از شرایط💔امیدوارم صبورتر بشم طوریکه برام خیلی ...

بله عزیزم.اونی ک میگه چرا عصبی شدی تو همچین شرایطی نبوده، نصف شب خسته و خواب الود با ارباب رجوع زبون نفهم تو شغل ما ک خیلی همکارا از کوره درمیرن و دهن ب دهن میذارن حالا تو شغل شما ک یدترم هست ،من تو درمانگاه و بیمارستانم زیاد دیدم ک کادر دهن ب دهن میشن ، اتفاق فاجعه ای رخ نداده ک خودتو سرزنش کنی

تجربه شد برات

سلام. 

متاسفانه موارد منافی عفت مشروب خواری پارتنر اکس و .... که رخ میده معمولا از روی بی تقوایی هست.

کاش همه تبلیغ نماز و تقوا و شرع کنیم و رعایت کنیم

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

بله عزیزم.اونی ک میگه چرا عصبی شدی تو همچین شرایطی نبوده، نصف شب خسته و خواب الود با ارباب رجوع زبون ...

دقیقا❤️🙏

منم اشتباه کردم تا الان اعتقادم بر این بود نباید کوتاه بیایم در برابر حرف زور و کسی ک قلدری میکنه

ولی مث اینکه بخوای آرامش داشته باشی خیلی جاها باید نبینی و نشنوی 

خاک تو سرشون با این مشروب خوردن و لت و پار کردنشون 

کاش میذاشتنشون تو بیابون تا از خونریزی و درد نابود بشن این انگل های اجتماع رو 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بابا مستی شون احتمالا هنوز از سرشون نرفته بوده🤣 دلگیر نشو حالا بذار مستیشون بره احتمالا همین یارو ا ...

بابا جوجه بود من ۵ سال ازش بزرگتر بودم ولی لجم میگیره جای اینکه برن دنبال یه کار مفید میرن دنبال عربده کشی و چاقو کشی خانواده هاشونم انگار ن انگار ک اینا اینطورین

رو بدناشون پر خالکوبی بود تو این سن اینا بعدا ک بزرگتر بشن چی میشن خدا میدونه

دقیقا❤️🙏منم اشتباه کردم تا الان اعتقادم بر این بود نباید کوتاه بیایم در برابر حرف زور و کسی ک قلدری ...

دقیقا

بعضی ادما زورگو نیستن زبون نفهمن و موقعیتهایی پیش میاد ک نفع شخصی شما تیست ک از حق اونهمه ادم دفاع کتید و خودتونو خراب کنید ولی تو زندگی شخصی اجازه ندید کسی بهتون زور بگه اونم باز ن با دعوا و دهن ب دهن شدن با بیمحلی و رفتن راه خودتون

موفق باشی گلم 😍🙏

سلام. متاسفانه موارد منافی عفت مشروب خواری پارتنر اکس و .... که رخ میده معمولا از روی بی تقوایی هست. ...

حالا کاری ب اعتقادش ندارم در جایگاه یه کادر درمان

با شخصیت ضد اجتماعیش کار دارم با اینکه تبدیل میشه به یه ارازل و اوباش