2777
2789
عنوان

کارتون هایی که باهاش بزرگ شدین🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 77 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه کارتونی میزاشت صبحا اسمش یادم نیست همونا هایی که با هیولا ها می‌جنگیدن یه صبح هایی هم لاک پشت ها ...

منم خیلیاشونو یادم رفته. 

بابالوهارو از همشون بیشتر دوست داشتم

حالا که امضامو خوندی میشه خواهش کنم برای سلامتی نی نی توو دلم یه صلوات بفرستی 🥰

پلنگ صورتی، سیندرلا، سفیدبرفی و هفت کوتوله، دیو و دلبر

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

فکر میکنم کارتنای زمان ما بهتر بود الان با اینکه از لحاظ گرافیک بهترن اما جذابیت اون موقع رو برا بچه ها ندارن

عمو قناد هم بود😂

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
فکر میکنم کارتنای زمان ما بهتر بود الان با اینکه از لحاظ گرافیک بهترن اما جذابیت اون موقع رو برا بچه ...

بله حتی مقایسه هم بکنیم کارتون های زمان ۷۰ رو تلویزیون یه دوره بیشتر پخش نمی کرد کارتونا بچه های الان همش از نته 

احتمالا شما برای ۷۹ باشی چون بیشتر کارتونا ده ۸۰ یادتونه

نه من اوایل 70 هستم اما تا 15 سالگی کارتون میدیدم 🫣😁

نه من اوایل 70 هستم اما تا 15 سالگی کارتون میدیدم 🫣😁

خوشبحالت من الان همش سینمایی میبینم میشیم پای کارتون میگن مگه بچه ای ولی خب ربطی به سن و سال نداره بچه های هم سن من پای کارتون می‌نشستن احتمالا دنیا قشنگ تر میشد چون میتونستن روحیه بچگی شونو حفظ کنن من الان بهشون میگم نگاه میکنم میگن مگه بچه ای ولی خب ربطی به سن و سال نداره