2777
2789
خیلی عجیبه انگار روح و روان و احساست رو بفروشی

پول واقعا انقد ارزش داره ک عزت نفستو بزاری کنار

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی وابسته شدم و دوسش دارم چیکار کنم؟😭😭😭

جدا شو دوس داشتن دیگ تو خیانت معنی نمیده به درک دوسش داری

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بکشش 🤷

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

ادما با هم فرق دارن یکی با شوهر معتاد کنار میاد یکی طلاق میگیره 

یکی با شوهر دست بزن کنار میاد یکی طلاق میگیره

یکی با شثهر خائن کنار میاد یکی طلاق میگیره

و …. ببین تو از کدوم دسته‌ایی

نمی‌دونم در جایگاه شما نبودم تاحالا ولی سریع تصمیم نگیر عاقلانه فکر کن شاید درست بشه در چه حده خیانت ...

در حد شکه🫠😭یبار نه چندبار.

حس می کنم با یه نفر از قبل ازدواج با من رابطه داره 🫠 دیروز لباسی که مطمئنم گذاشتم روی بند رختا گم شده و من نقطه ای توی خونه نیست که نگشته باشم .

حس می کنم یه نفر برداشته برده . 

فعلا زندگی کن ، وقتی مردی خیلی مهربونه و خرج میکنه اما معتاد به خیانته یعنی بیماره مثل اعتیاد به مواد ، یعنی تو ذهنش ناملایماتی داره حتی از نظر هورمونی

اگه به فکر درمان باشه حتما روانکاو و روانشناس کمکش میکنن تا خود کنترلی رو یاد بگیره و سیگنالهای مغزش تغییر کنه

بعد طلاق هم تضمینی برای هیچی نیست ، پس تا میتونی هدایتش کن به سمت روانشناس کاربلد ، اول خودت با درمانگر صحبت کن تا غیر مستقیم توجهش جلب بشه به درمان و مشکلی که داره