2777
2789
لباس تو به چه درد بقیه میخوره ، چی رو ثابت میکنه

خب پس کجاست ؟ چرا همه ی خونه رو توی پنج ساعت گشتم نیست که نیست ، لباس حمومه. میگن نکنه من سر کار بودم آورده یکی رو بعد لباسمو برده ؟

این چه حرفیه یاد گرفتین؟ مثلا شثهر من وقت نداره یا هر کوتاهی دیگه‌ایی من باید برم خیانت کنم؟ادما که ...

انگار شما منظور منو متوجه نشدین اگه بخوام کامل بگم تعلیق میشم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر شرایطش رو داری و مطمئنی زندگیت بهتر میشه جدا شو 

اگر شرایطش رو نداری و مطمئنی زندگیت بدتر میشه، بمون و فقط از پولش استفاده کن

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
خب پس کجاست ؟ چرا همه ی خونه رو توی پنج ساعت گشتم نیست که نیست ، لباس حمومه. میگن نکنه من سر کار بود ...

چی دیدی ازش ؟ پیامکی ؟ دیر اومدنی؟ شغلش آزاده ؟ گله شکایتی ازت داره بابت زندگی؟

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
چی دیدی ازش ؟ پیامکی ؟ دیر اومدنی؟ شغلش آزاده ؟ گله شکایتی ازت داره بابت زندگی؟

هیچ گله ای نداره. من معمولا از شیما کفش خرید می کنم ، آخرین باری که رفتم گفت شوهرت تنها اومده کیف زنانه خریده مبارکه ، دیروزم لباس حمومم گم شد😭 دارم روانی میشم . خدا بکشدش همین امروز اگه خیانت کرده بهم 

ازش پرسیدی کیف رو برای کی خریده؟

پرسیدم زد زیرش و حتی رفتیم پیش فروشنده گفت مطمئنی من بودم ؟ اونم گفت نه 

شوهرمم گفت چون تو خیلی از شیما خرید می کنی اومده با اعتبار تو جنس برداشته و تخفیف گرفته . 

آخه پیامک خرید برام اومد همون روز و من با مغازه تماس گرفتم گفت کسی خرید نکرده ولی چند ماه بعد رفتم فروشنده اونجورب گف

متاهلین؟تحصیلات روانشناسی یا مطالعه خاصی ذارین در این زمینه؟

مجردم ولی بله چون عاشق روانشناسیم کتاباشو میخونم همه خیانتا بی دلیل نمیشه متاسفانه مردای ما بیماری گرفتن به اسم تنوع طلبی باید شریک زندگی مرد تو رابطه مدام تنوع ایجاد کنه هم تو مکان هم تو لباس وپوزیشین ها هم مرد هم زن نباید به شکل ابراز علاقه کنن اینجوری میگن که وقتی زنمون یا شوهرمون  این همه تنوع بلده چرا برم دنبال یکی دیگه

ولی من هنوز دو سال نیست ازدواج کردم

قبل از ازدواج شناخت داشتی ازش؟؟البته سنتی ومدرن فرقی نداره خیانت تو همه ازدواجا هست بعدشم ربطی نداره که چندساله ازدواج کردی عزیزم من تو زندگیتون نیستم نمیتونم قضاوت کنم 

این چه حرفیه یاد گرفتین؟ مثلا شثهر من وقت نداره یا هر کوتاهی دیگه‌ایی من باید برم خیانت کنم؟ادما که ...

من منظورم اخلاقی نیست چیز دیگس 

مجردم ولی بله چون عاشق روانشناسیم کتاباشو میخونم همه خیانتا بی دلیل نمیشه متاسفانه مردای ما بیماری گ ...

اخه فایده نگه داشتن کسی اینجوری با چنگ و دندون چیه!با کمال احترام به نظر شما، به نظر من کسی که فداکاری های زن یا شوهرش تو زندگی مشترک رو نمیبینه، اون عشق وعلاقه رو نمیبینه، برای ازدواج و تعهد در ذهنیت و اخلاقیاتش اهمیتی قائل نیست و برای همچین چیز سطحی ای خیانت میکنه اصلا ارزش اینکه شخصی بخواد با اون در رابطه باشه رو نداره، مسئله فقط خیانت نیست، مسئله اینه که یک نفر تو این رابطه همه کاری برای شخص دیگه انجام میده، وقتی که میتونست صرف کارهای دیگه کنه رو صرف اون شخص میکنه، خیلی جاها تو زندگی از خود گذشتگی میکنه، بارها از طرف توی موقعیت های مختلف پشتیبانی میکنه، سلامت روان خودش را قربانی میکنه و سعی میکنه حال اون رو خوب کنه با وجود اینکه ممکنه خودش خیلی مشکلات داشته باش و تهش طرف مقابل بره خیانت کنه، چرا؟چون تنوع میخواست!!! 

به نظرم لیاقت اینجور افراد همون تنوع داشتن اینجور افراد لایق هیچ محبت یا عشقی نیستن،

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن