2777
2789
تو واقعیت و،تو شهری ک من هستم حداقل کیس قحطیه البته .اگ رم باشن رو هوا میزنن . یا اگه باشن توقعات با ...

من به عنوان دختر میبینم که زن خوب الان واقعا کم شده خیلی کمیابه ولی پیدا میشه سخت پیدا میشه 

برای همین میگم پسر داماد کردن کار سختیه 

توی جای درست بگردید و خواستگاری برید 

خیلی ها رو میشناسم که دخترهای خوبی هستن ولی با مردی چت و ارتباط ندارن باید برید خواستگاری شون

همه پارتنر و رل ندارن

خیلی ها هستن که با پسر قبلا در ارتباط نبودن 

خوبه این همه شعار دادی اخرشم حرفتو عوض کردی . خوب از همون اول میگفتی 😁😂 . خوب منم گفتم ک مجردی ازا ...

تا کی میخواهید مجرد باشید؟ مجردی توی جوانی خوبه وقتی سن تون زیاد شد و تنها شدید و همسن و سال هاتون فرزند داشتن اون موقع حسرت میمونه براتون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به عنوان دختر میبینم که زن خوب الان واقعا کم شده خیلی کمیابه ولی پیدا میشه سخت پیدا میشه برای همی ...

ینی شما میگی ارزش داره از ازادیت از رفاهت از سرمایت بزنی ..در ب در دنبال دختر خوبه بگردی . که نازه سختم پسدا میشه . میصرفه؟

مگه دوست داشتن فقط به زیبایی زنه؟خانومی بودن و شخصیت یک زنه

شما خودت کامنتایی ک این خانما تو تاپیمام گذاشتن نگاه کن . همش سرزنش تحقیر برچسب دیگه شخصیت و همه جی دستت میاد . 

ینی شما میگی ارزش داره از ازادیت از رفاهت از سرمایت بزنی ..در ب در دنبال دختر خوبه بگردی . که نازه س ...

بله که میصرفه 

زندگی میکنید باهم 

البته زندگی همه مشکلات داره فکر نکنید همش گل و بلبله ولی شیرینی های خودش هم داره 

توی ازدواج دقت کنید خواهشاً که بعداً پشیمون نشید

وقتی شما سن تون رفت بالا ۵۰ سالتون شد تنها شدید همه نوه داشتن شما اون موقع میفهمید میصرفه یا نه

تا کی میخواهید مجرد باشید؟ مجردی توی جوانی خوبه وقتی سن تون زیاد شد و تنها شدید و همسن و سال هاتون ف ...

حسرت وقتیه ک خودت نخوای . من ک انقد پیشنهاد دادم و نشده چ واقهیت چ مجازی . یا نبوده یا اگه بوده با من کنار نیومده.  تقصبر من نیست ک حسرت بخورم 

بله که میصرفه زندگی میکنید باهم البته زندگی همه مشکلات داره فکر نکنید همش گل و بلبله ولی شیرینی های ...

من ماشینم حکم بچمو داره   یکی حیوون خونگیش حکم بچشه . طرف بچه داره ک بیاد پیری دستشو بگیره ک من ب پیری نمیرسم. وگرنه زیاد هستن . 

حسرت وقتیه ک خودت نخوای . من ک انقد پیشنهاد دادم و نشده چ واقهیت چ مجازی . یا نبوده یا اگه بوده با م ...

به مادر بزرگوارتون بسپرید که براتون دنبال زن باشن برید خواستگاری انشالله خانوم خوب قسمت تون میشه 

پیشنهاد خیابونی ندید جناب!