جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خب شما چون فقط داری نی نی سایت رو میبینیاینا پشتش هزار هزار مشکل دیگه هم بودههمه هم اینجوری نیستنمگر ...
ما ک بساز ندیدیم . نیغ زن دیدم . خیانت کار دیدم . پییچونده دیدم . بد دهن دیدم . کسی ک تو اشنایی با اولین باگ من بلاک میکنه . مشخصه تو واقعیت هر کاری میکنه . ی درصدم بساز نیستن
خوب همین،تاپیک قبلیمو ببین خانمای اینجا یکی در میون گفتن کسی زنت نمیشه . عجیبه ک شما اینجوری میگی.
بر حال دختر خوب اگرم باشه . ب قول شما جایی هست ک من دسترسی ندارم . نه دانشگاه هست و نه محل کار . به همونام واقعا نمیشه اعتماد کرد . مگه این کیسای مجازی از کجا پیدا میشن؟ اینا کف جامعن و مجبورم ب کیسای مجازی دلمو خوش کنم . حتی شده ی چت معمولی
ببخشید من اعتقادی ندارم به اینکه توی کف خیابون و مجازی زن زندگی پیدا میشه شاید اینستا رو ببنید که مج ...
تو واقعیت و،تو شهری ک من هستم حداقل کیس قحطیه البته .اگ رم باشن رو هوا میزنن . یا اگه باشن توقعات بالا دارن. بنظر من زن خوب کم نیست . زن خوب اصن وجود نداره. .