2777
2789
عنوان

چیکار کنم این کار شوهرم دیگه تکرار نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 45 پست
کارتمو ک اصلا نمیدونه چقد دارمزن باید سیاست داشته باشه من سر اجاره خونه بهش گفتم هرچی داری بذار بقیه ...

افرین

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه اشکالی داره خب برداشته تو زندگی که پول زن و مرد نداره .به قول خودتون هر چی داشته باشه برای شما خ ...

اره کاری به اون ندارم

به خودشم همینو گفتم ،،اشکالی نداره فقط اینکه بدون اجازه رفته سر کیف پولم ناراحت شدم

به جز کارت من همیشه یه مقدار پول نقد دارم ک حتی خونه مامانم بودم هم هیچکس خبر نداشت

[QUOTE=367640173]اره میدونم روش نشده مستقیم بهم بگه حالا نمیدونم شب حضوری دوباره بهش بگم ناراحت شدم و دیگه این کار و ...[/QUOTE هیچی دیگه نگو کشش نده، اما من این حرکتش  یه مسئله بزرگتر میبینم  اگه طلا داری، 

طلاهات بزار خونه مامانت. 

اگه کارمیکنه وقرصی نیست 

و تلاش میکنه برا زندگیت،خودت اگه پول داری به حسابش واریز کن، پول نقدم دست شوهرت نده، بزار مدرک داشته باشی برا واریز یات وکمک کردنات. مردا فراموش کارن. 

یه طوری کمک کن که فردا از کمک کردنات پشیمون نشید. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
هی گفتم چیکار کنم چجوری بگم ( از اونجایی ک روانشناس ها میگن آروم و بدون غر حرف بزنین و اینا ) زنگ زد ...

چ زشت ک بروش اوردی وقتی میدونستی دردحد پول خرد نداشت

باید حتما ازت اجازه میگرفت؟ مگه داری بچه تربیت میکنی

شما نی نی سایتا اینقدر زرنگ شدین میخاین از همین اول گربه دم‌حجله بکشین از اونور افتادین

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
اره کاری به اون ندارمبه خودشم همینو گفتم ،،اشکالی نداره فقط اینکه بدون اجازه رفته سر کیف پولم ناراحت ...

بابا نکن زشته بخدا

سر کیفم رفتی یعنی چی

چی تو کیفت داری مگه

بابا خدا مردا رو محتاج شما زنا نکنه. الله اکبر

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
اره میدونم روش نشده مستقیم بهم بگهحالا نمیدونم شب حضوری دوباره بهش بگم ناراحت شدم و دیگه این کار و ن ...

نه چیزی نگو . ادامه هم نده . خجالت کشیده بهت بگه و ازت بگیره . یه وقتی اگه تکرار کرد بگو وقتی از توی کیفم برمیداری ممکنه من یه کاری برام پیش بیاد و ندونم  

خوبه که اون هم پولهاش رو برای تو خرج میکنه و تو هم پولهات رو بهش میدی . 

اگه اینده نگر نیست یه مبلغی رو یه جا بذار که نتونه برداره . توی حسابی ، یا یه تیکه طلا بخر 

[QUOTE=367640173]اره میدونم روش نشده مستقیم بهم بگه حالا نمیدونم شب حضوری دوباره بهش بگم ناراحت شدم ...

ته دلم منم از همین ترسیدم 

از اینکه این کارش عادت بشه بدون اینکه به من بگه بازم پول بیشتر یا طلا برداره

البته من هیچی طلا اینجا ندارم همش دست مامانمه

یه طوری رفتارکن که اگه فردا وضع مالیش خوب شد ، نگه خانمم اون پول خرد زدتوسرم. دیگه خرج زندگی نمیکنه. ناامیدمیشه. پس قدرهم بدونید. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

دیگه چیزی نگو و در این باره حرف نزن اصلا 

زنگ زدی حرف هات رو زدی فهمیده

انشاالله اینقدر دست و بالش باز شه که دیگه مجبور نشه ازت پول بگیره

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

گفتم اگه کار میکنه فرد سالمیه، پس نترس.کمکتم یه طوری باشه که اگه مثلا 10م داری، سه تومن کمکش کنی، بقیش همون بده طلا براخودت پس انداز کن بزار پیش مامانت....

ما خانما همون پسندازم یه روز وارد زندگیمون میکنیم. اما کجا وکی بیاریم مهمه>موقع خرید خونه، ماشین<