من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خب شما چون فقط داری نی نی سایت رو میبینیاینا پشتش هزار هزار مشکل دیگه هم بودههمه هم اینجوری نیستنمگر ...
ما ک بساز ندیدیم . نیغ زن دیدم . خیانت کار دیدم . پییچونده دیدم . بد دهن دیدم . کسی ک تو اشنایی با اولین باگ من بلاک میکنه . مشخصه تو واقعیت هر کاری میکنه . ی درصدم بساز نیستن
خوب همین،تاپیک قبلیمو ببین خانمای اینجا یکی در میون گفتن کسی زنت نمیشه . عجیبه ک شما اینجوری میگی.
بر حال دختر خوب اگرم باشه . ب قول شما جایی هست ک من دسترسی ندارم . نه دانشگاه هست و نه محل کار . به همونام واقعا نمیشه اعتماد کرد . مگه این کیسای مجازی از کجا پیدا میشن؟ اینا کف جامعن و مجبورم ب کیسای مجازی دلمو خوش کنم . حتی شده ی چت معمولی
ببخشید من اعتقادی ندارم به اینکه توی کف خیابون و مجازی زن زندگی پیدا میشه شاید اینستا رو ببنید که مج ...
تو واقعیت و،تو شهری ک من هستم حداقل کیس قحطیه البته .اگ رم باشن رو هوا میزنن . یا اگه باشن توقعات بالا دارن. بنظر من زن خوب کم نیست . زن خوب اصن وجود نداره. .