2777
2789

دو هفته س عروسی کردیم یکی دو ماه دستمون تنگه قرض و اجاره اینا بدیم 

امروز من تعطیلم آروم اومد تو اتاق گفتم چی میخوای گف هیچی

گفتم خب عزیزم دنبال چی میگردی گف هیچی یه چیزی تو کشو خودم میخوام 

بعدش ک رفت ، دیدم یه مقدار پول خورد گذاشته بودم تو کشو خودم نیست ۱۰۰ هزار تومن هم از کیف پولم کم شده خیلی ناراحت شدم 

هی گفتم چیکار کنم چجوری بگم 

( از اونجایی ک روانشناس ها میگن آروم و بدون غر حرف بزنین و اینا ) زنگ زدم بهش گفتم عزیزم پول میخواستی؟ گف آره کرایه ماشین نداشتم 

گفتم خب چرا به خودم نگفتی من اینجوری بیشتر ناراحت میشم 

گف از تو کیفت برداشتم 

منم گفتم میدونم عزیزم من آمار کیف مو دارم من ، اون پول خورد های تو کشو هم برداشتی 

گف آره 

دیگه چیزی نگفتم اوقات تلخی هم نکردم فقط خواستم بدونه فهمیدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره باید همین کار و کنمولی میترسم باز تکرار بشه، کلا اصل کار منظورمه

کلا شوهر هر وقت پول کم میاره تکیه میکنه به پس انداز زن بهش بگو هر وقت پولی خواستی به خودم بگو اگه داشته باشم میدمت زندگی مال دوتامونه

عجب قدیما یه جور دیگه بود چرا جدیدا مردا اینجوری شدنشوهر دوستمم نشسته خونه زنش میره سرکار

ببین شوهر من هرچی پول داشته باشه واسه من خرج میکنه ها 

الانم واسه عروسی و اینا قرض کرده بود 

اما وقتی کم میاره ازم انتظار داره هرچی دارم بدم

نمیگم من ندم ولی مثلا من آینده نگر ترم همه رو همون موقع خرج نمیکنم این پولم گذاشته بودم واسه روز مبادا پول نقد تو خونه باشه

دیگه تازه عروسی کردین ،دستش تنگه 

اصلا درموردش حرف نزن ،مردا پول ندارن خیلی عجیب میشن 

غرورش اجازه نداده به تو بگه پول بهم میدی؟

درکش کن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔

رک باهاش حرف بزن.بهش بگو درسته پول من وتو نداریم ولی خویه برای هم احترام قایل باشیم.ووقتی به لوازم هم دست می زنیم اجازه بگیریم وبگیم.این طوری بعدها هم مشکلی پیش نمیاد

هی گفتم چیکار کنم چجوری بگم ( از اونجایی ک روانشناس ها میگن آروم و بدون غر حرف بزنین و اینا ) زنگ زد ...

اولا ک پولاتو قایم کن

دوما ی مقدار بذار دم دست واسه اینکه ورداره وقتایی ک دستش تنگه

یا بگو من و تو ک نداریم من ی مقدار پول عمدا گذاشتم کنار ک ورداری میدونم دستت فعلا خالیه و غرورت اجازه نمیده رو بندازی اما ما زن و شوهری این حرفا رو نداریم با هم

همین ک ب روش اوردی کافیه فعلااگه باز تکرار کرد تذکر بدهاحتمالا خجالت بکشه دیگ نکنه اینکارو

اره میدونم روش نشده مستقیم بهم بگه

حالا نمیدونم شب حضوری دوباره بهش بگم ناراحت شدم و دیگه این کار و نکنه 

یا چیزی نگم