2777
2789
خب بالاخره طرف اولش ک همسرت نیست . باید بات بمونه ک همسرت بشه. طرف حتی گفت بعد ازدواجم کوچکترین توه ...

اول اینکه توهین که کار اشتباهیه درکل 

ولی همه که زن زندگی نیستن 

باید آدم درست و خوبش سر راه تون قرار بگیره 

فکر نکنید همه مثلاً با اولین دعوا کارشون به طلاق کشیده میشه 

دعوا شیرینی زندگیه 

زندگی رو می سازه 

اونجوریم ک شما مییگد نیست الان خیلی راحت مهریه میذارن اجرا .تو تاپیکا هست

خب شما چون فقط داری نی نی سایت رو میبینی

اینا پشتش هزار هزار مشکل دیگه هم بوده

همه هم اینجوری نیستن

مگر اینکه واقعا مشکل حادی داشته باشن

ما هزار هزار زوج خوشبخت داریم

اگر توی ازدواج دقت کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب شما چون فقط داری نی نی سایت رو میبینیاینا پشتش هزار هزار مشکل دیگه هم بودههمه هم اینجوری نیستنمگر ...

ما ک بساز ندیدیم . نیغ زن دیدم . خیانت کار دیدم . پییچونده دیدم . بد دهن دیدم . کسی ک تو اشنایی با اولین باگ من بلاک میکنه . مشخصه تو واقعیت هر کاری میکنه . ی درصدم بساز نیستن

ما ک بساز ندیدیم . نیغ زن دیدم . خیانت کار دیدم . پییچونده دیدم . بد دهن دیدم . کسی ک تو اشنایی با ا ...

دختر خوب هنوز هم هست کم هستن ولی بازم هستن 

دنبال آدم خوب توی جای درست بگردید جناب 

مجازی و اینستا و روبیکا و فلان جای همسرپیدا کردن نیست 

شاید یکی دوتا آدم خوب قسمت هم بشمن اونجا ولی کم پیش میاد 

درست برید خواستگاری دختر خوب 

ما ک بساز ندیدیم . نیغ زن دیدم . خیانت کار دیدم . پییچونده دیدم . بد دهن دیدم . کسی ک تو اشنایی با ا ...

زن زندگی رو شما از توی خیابون و مجازی شماره گرفتن نمیتونی پیدا کنی 

دختر خوب شاید بشه توی محل کار شاید توی دانشگاه شاید مامانتون پرس و جو کنن بپسندن برید خواستگاری یه مدت آشنا بشید اگر خوشتون اومد ادامه بدید

دخترهای خوب کمیاب هستن

خوب همین،تاپیک قبلیمو ببین خانمای اینجا یکی در میون گفتن کسی زنت نمیشه . عجیبه ک شما اینجوری میگی. 

بر حال دختر خوب اگرم باشه . ب قول شما جایی هست ک من دسترسی ندارم . نه دانشگاه هست و نه محل کار . به همونام واقعا نمیشه اعتماد کرد . مگه این کیسای مجازی از کجا پیدا میشن؟ اینا کف جامعن و مجبورم ب کیسای مجازی دلمو خوش کنم . حتی شده ی چت معمولی

من تاپیک قبل تون رو نخونده بودم 

ولی به هرحال باید قبول کنی شما که هیچ زنی حاضر نمیشه از کنار خانواده اش دور بشه از خونه بابام بیاد خونه شوهر و شوهرش توهین کنه بهش و زبون تلخی کنه 

شما باید این مشکل رو درست کنید حتی با مشاور 

ولی دختر خوب هم پیدا میشه دختری هم پیدا میشه که شما رو دوست داشته باشه ولی باید بگردید تا خوبش رو پیدا کنید 

من تاپیک قبل تون رو نخونده بودم ولی به هرحال باید قبول کنی شما که هیچ زنی حاضر نمیشه از کنار خانواده ...

جالبه ک هنوز میگی کسی با من کنار میاد . من تراپیستم رفتم تاثیری نداشته

ببخشید من اعتقادی ندارم به اینکه توی کف خیابون و مجازی زن زندگی پیدا میشه شاید اینستا رو ببنید که مج ...

تو واقعیت و،تو شهری ک من هستم حداقل کیس قحطیه البته .اگ رم باشن رو هوا میزنن . یا اگه باشن توقعات بالا دارن. بنظر من زن خوب کم نیست . زن خوب اصن وجود نداره. .

روی خودتون کار کنید بعد ازدواج کنید که توی زندگی وسط زندگی مشترک به مشکل برنخورید

ببخشید اینو بهتون میگم جناب ولی من به عنوان دختر اگر قرار باشه تا آخر عمر مجرد بمونم با کسی که توهین می‌کنه به من ازدواج نخواهم کرد 

توی خونه پدرم جام خوبه نمیرم خونه ی شوهر که بهم توهین‌کنن

زن ها هم از مرد محترم و مهربون و با ادب خوش شون میاد

جالبه ک هنوز میگی کسی با من کنار میاد . من تراپیستم رفتم تاثیری نداشته

چرا جناب پیدا میشه 

ولی چون میگید اخلاقم تنده کم پیدا میشه 

ولی من فکر کنم اگر شما کسی رو پیدا کنید که دوستش داشته باشید به خاطر اخلاق تون رو بتونید کنترل کنید 

روی خودتون کار کنید بعد ازدواج کنید که توی زندگی وسط زندگی مشترک به مشکل برنخوریدببخشید اینو بهتون م ...

خوبه این همه شعار دادی اخرشم حرفتو عوض کردی . خوب از همون اول میگفتی 😁😂 . خوب منم گفتم ک مجردی ازادی بیشتری هست . متاهلی برای من مث پادگان هست

چرا جناب پیدا میشه ولی چون میگید اخلاقم تنده کم پیدا میشه ولی من فکر کنم اگر شما کسی رو پیدا کنید که ...

چرا باید دختری رو دوس داشته باشم؟ دوست داشتن معنا نداره.  مگه اینکه طرف خیلی زیبا باشه ک ازش خوشت بیاد . وگرنه رفتار زنا همه مث همه