2777
2789

پسر 9سالم همیشه دخترمو میزنه خواهر زاده و برادر زادمم خیلی بد میزنه هرچی باهاش صحبت میکنم نصیحتش میکنم یه گوشش دره یکیش دروازه امشب یه لگد تو کلیه دختر 4سالم زد گفتم الانه بچه بیفته 

بعد هرچی بهش میگفتم میخندید با شوخی میگرفت

منم گفتم بزار یه عکسی چیزی نشونش بدم از قتل این چیزا بترسه 

زدم عکس تو نت اتفاقی یه عکس اومد مرده داعش کله بریده شده دستش بود واضح نبود پارازیت داشت اول گفت نشون نده میترسم بعد  با دقت دید چندتا عکس اعدام نشونش دادم گفتم اینا بچهای زدن به بچه آسیب  رسیده این بلا سرشون آوردن 

یک ساعتی تو خودش رفت انگار ترسیده بود میشناسمش بترسه دیگه اون کارو انجام نمیده مشاوره روش تاثیری نداره  این آموزش زده بچه هارو همیشه پدرش بهش یاد میده با اونم دعوا کردم گفتم اینارو تو یادش دادی الان پسرم خوابه میترسم اتفاقی براش نیفته چون فهمیدم خیلی ترسید 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای وای دلم برای پسرت سوخت

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
بفهم حرف دهنتو بخون ببین چی نوشتم

بچه ها قلبشون کوچیکه متاسفم برات کاری کردی هر اتفاقی ممکنه براش بیفته آخه داعششششش نفهم 

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
عکس سر بریده من که مادر دو تا بچم میترسم ببینم

منم میترسم چیکارش کنم خوب ده بار بچه خواهرم که 5سالشه جوری زده صورتش ورم کرده خون شده دو روز جای دستش مونده رو صورتش بچه داداشمو خفه میکنه پدرش یادش میده این کارو کن با بچها اون کارو کن بین این دوتا گیر کردم 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

با ترس هیچکی درست نمیشه 

اون روحیه خشن و رزمیش رو هدفمند باید کنی 

یه روز ببرش باشگاه ،ببین بوکس دوس داره یا جودو ،کونگ فو ...

داداش یکی از دوستم اومدن براش کیسه بوکس وصل کردن به سقف اتاقش ،برا بچه باید هزینه کرد ،نمیشه که با نصیحت و ترس و تهدید مهارش کرد

بچه ها قلبشون کوچیکه متاسفم برات کاری کردی هر اتفاقی ممکنه براش بیفته آخه داعششششش نفهم

حالا چرا فحش میدی به اسی

چرا شدی دایه مهربانترراززمادر

طرف جرات نداره بیاد درد و دل 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر