2777
2789
عنوان

یچه 9ساله خیلی عذاب وجدان گرفتم و ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا چرا فحش میدی به اسیچرا شدی دایه مهربانترراززمادرطرف جرات نداره بیاد درد و دل

حقشه میرفت میزد بچشون بهتر از این بود عکس اونجوری نشونش میداد من خودم تو بچگی سمندون نگاه میکردم الان که ۳۵ سالمه هنوز تو روانم تاثیر داشته وای بحال عکس داعش و قتل 

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
منم میترسم چیکارش کنم خوب ده بار بچه خواهرم که 5سالشه جوری زده صورتش ورم کرده خون شده دو روز جای دست ...

دیگه عکس سر بریده که نباید نشون بدی یه تنبیه دیگه نشون بده 

بعد هم ممکنه چند وقت بعدیاد بگیره با چاغو کار کنه ما یه بچه شیطون تو فامیل داشتیم که چاغو زیر گلو بقیه میذاشت  

با ترس هیچکی درست نمیشه اون روحیه خشن و رزمیش رو هدفمند باید کنی یه روز ببرش باشگاه ،ببین بوکس دوس د ...

بهترین کامنت

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
حقشه میرفت میزد بچشون بهتر از این بود عکس اونجوری نشونش میداد من خودم تو بچگی سمندون نگاه میکردم الا ...

این همه خشونت و عصبی اصلا خوب نیست

فحش دادن  و قضاوت هم باعث حق ناس میشه

اینجوری مدام باید با همه دعوا کنی

الان اگه  زده بود هم میومدن یک چی دیگه میگفتن نه نزن ووو.

نترس بچه های الان ک فیلم های زامبی نگاه می‌کنن با دیدن چهارتا عکس داعش بچه چیزی نمیشه

والا من سمندون هم بچگی دیدم مثل شما ترسی تو وجودم نرفته

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
چرا میسوزه با مهربونی بهش میگه نزن خواهرتو اگه اذیتت کرد بزنش منم میزنمش تکیه پارش میکنم کلا آدم نفه ...

اه اه حالمو بهم زد از شوهر به این بی درک و فهم و شعوری چه توقعی میشه داشت بیچاره بچه هات که همچین پدری دارن 

با پسرت دوست باش و بهش بگو به حرفای بابات گوش نده چون اون آدم خوبی نیست