2777
2789

خاک تو سرم کنن حالا نمیدونم چیکار کنم واقعا دارم میمیرم چند تا کاربر منو تگ کردن میگن یک یارویی عکساتو دیروز گذاشته تو پیجش توی اینستا من فکر نمکردم انقدر عکسم مهم باشه که اینجوری بشه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

برو پلیس فتا شکایت کن

پدر همشونو درمیارن

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پلیس فتا شکایت کنپدر همشونو درمیارن

بعضی کاربرا زنگ زدن فایده ای نداشته مثل اینکه

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
اصلا چرا باید عکس بزارین چطور می‌تونید اعتماد کنید

اشتباه کردم فکر نمیکردم انقدر عکسم اینجا مهم باشه اونم تو این دوره و زمونه 

وای من بگو چند بار اینجا عکس گذاشتم 🤐🤐🤐🤐🤐اسی عکست نرمال بود چطوری بود ؟ خانواده حساسی داری؟ اگه خانوادت حساس نیست بیخیال باش فکر نکن پیج اون مریض جنسی آنقدری بازدید بخوره ک خدایی نکرده آبروت بره

حالا مبخوان چیکار کنن قدیمی شده عکس پخش کردن برو بده ai پاکش میکنه

والا همون 🔪😐ماهایی که همچنان اسم پخش شدن عکس میاد تنو بدنمون میلرزه یه عده ب یورشونم نیست اتفاقا خوشحال هم میشن

بله دیدم گفتن عکس کاربر نازجولیم تو عکسا بوده

ب نظرم خودتو تعلیق کن

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

حالا مبخوان چیکار کنن قدیمی شده عکس پخش کردن برو بده ai پاکش میکنه

aiچیه خواهش میکنم اگه بلدی کمکم کن دارم سکتع میکنم برای اونا که مهم نیست ولی اگه همسرم که باهاش تو روند طلاقم بفهمه یا جایی ببینه متونه خیلی برام مشکل درست کنه عکسم بی حجابه و بده 

اصلا چرا باید عکس بزارین چطور می‌تونید اعتماد کنید

من اوایل عضو سایت شده بودم میدیدم تو تاپیک های پربزدید همه عکس میزارن منم میذاشتم فک کنم حدودا دو سه بار گذاشتم دیگ گفتن یه نفر عکس خانم هارو تو اینستا میزاره مردا هم کامنت میزارن نطر میدن حتی خودم پیجش رو پیدا کردم دیگ از اون موقع اصلا هیچ وقت عکس نذاشتم و نمی زارم

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈